Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bıraksın yaaa.

"ah almak" de, "hırsızlık" de, sonra da "ben her yerde şarkı taraftarındır" demiştim.

tüm türkiye adını öğrendi, kutlamalara çıktın, şarkın dünya çapında cl sahnesinde dinlenecek belki de, tr-spotify'da rekor kırdın.

daha nasıl bir kıymet gösterilsin, twerk falan mı yapalım kucağa :dd

Paredes’in geniş alanda oynayabileceğini pek düşünmüyorum, orta sahada önceliğim bu artık. Paredes tavan olarak Fred’den daha iyi bir oyuncu ama son durumu hiç hoş değildi.

Fred’i çok mu istiyorum hayır ama tempo konusunda faydalı olacaktır en azından.

Set hücumu konusunda da mevcut oyunculara tek eklemeyle bence bu sorunu zaten çözemeyeceğiz, oyun çok Angelino odaklı olacaktır o yüzden.

Yine de topu geri alma süremizin kısa olması önemli, bunun için de tempolu, her yere basan bir adam öncelik olmalı.

Ben set oyununa çok maçta mecbur kalabileceğimizi ve kısır ortalara falan çok sık mecbur kalmamak için o faktörü ihmal etmeden 8 numara almamız gerektiğini düşünüyorum. Geniş alan için de Torreira-Parades ideal olmasa da idare eder gibi geliyor. Yani Torreira-Sergio'dan hayli daha iyi olur gibi geliyor. Tabi öndekilerin de biraz sorumluluk alması lazım geçen seneki gibi ve belki Boey'in geçen seneki kadar çıkmaması lazım.

Ben set oyununa çok maçta mecbur kalabileceğimizi ve kısır ortalara falan çok sık mecbur kalmamak için o faktörü ihmal etmeden 8 numara almamız gerektiğini düşünüyorum. Geniş alan için de Torreira-Parades ideal olmasa da idare eder gibi geliyor. Yani Torreira-Sergio'dan hayli daha iyi olur gibi geliyor. Tabi öndekilerin de biraz sorumluluk alması lazım geçen seneki gibi ve belki Boey'in geçen seneki kadar çıkmaması lazım.
Set oynayamıyoruzki mecbur kalsak da.

Topu kaptırıp geri koşuyoruz, bizim atak devamlılığımız en kötü yönümüz hücumda. Daha çok hızlı hücumlar ve az pasla gol atıyoruz, burada da karar mekanizmamız kötü olduğundan çok giriyoruz ama çok da kaçırıyoruz.

Bunu tek bir oyuncu düzeltemez bence Paredes hiç düzeltemez.

Bjk ye acimamak lazim biraz palazlandi mi kendinilerini birşey sanıyorlar.Bizim kadro Avrupa için kuruluyor onlar aradan sıyrılıp Şampiyon Luk kovaliyacaklar ama sadece biz değil Fb de bunların çok üstünde bu sene işleri çok çok zor beter olsunlar.
Acıyanın canı cehenneme zaten gedson olaylarını unutmadım düştükçe vururum eşşektaşa şahsen

Bu onura şarkı tersten mixletilmezse kimse artık büyük kulübüz falan demesin

İlginç bir ülke ortamında yaşıyoruz Fabrizio Romano Sky sportun spikeri mutlu oluyorlar Galatasaray in transfer haberinde çıktıkları için bizim kendini kaf daginda görenler de hırsızlık suçlaması yapıp değersen kiymetten bahsediyor.O kadar rahatsız oluyorsanız o zaman ararsınız yönetimi bizim sarkilarimizi kullanmayın diye söylersiniz ya da gider davanizi açarsiniz yasal yollarla kimse sizin şarkınizi çalmaz da dinlemezde.

Aynen Hagiden daha iyi hatta.Sneijder gibi adam geldi halen Hagiden sonraki efsanemiz diyoruz Hagiyle kiyasladiginiz adamlara bakın.
Tadici hiç izledinmi herif her sezon 60 70 gol+asistle oynuyo

Yani sırf ebedi dostumuza transfer oldu diye gömemeyiz saf kalite adam

Bu arada sneijder demişken 2012de sneijder yerine asıl istenen adam tadicti ,tadicin olduğu listeye wesley zar zor 4.sıradan giriş yapabilmişti sneijder kim allasen

Bak sen, adamin icinden ne cikti:

jerry-mouse-hammering-tom-cat-teeth-lvj1q5f1hbaaipf7.webp

;D

Paredes’in geniş alanda oynayabileceğini pek düşünmüyorum, orta sahada önceliğim bu artık. Paredes tavan olarak Fred’den daha iyi bir oyuncu ama son durumu hiç hoş değildi.

Fred’i çok mu istiyorum hayır ama tempo konusunda faydalı olacaktır en azından.

Set hücumu konusunda da mevcut oyunculara tek eklemeyle bence bu sorunu zaten çözemeyeceğiz, oyun çok Angelino odaklı olacaktır o yüzden.

Yine de topu geri alma süremizin kısa olması önemli, bunun için de tempolu, her yere basan bir adam öncelik olmalı.

tam da bu sebepten aslında ismi geçenler arasında djibril sow ön planda bende

topu kazanıp düzgünce ileti taşımada en ideal oyuncu

gravenberch topla daha iyi potansiyeli çok yukarılarda ama defansif olarak sowun gerisinde gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt