Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Geçen sene şu mesajı bilerek sabitletmiştim raporlara

Şu an bu konuya yazanların %80i de benzer kafadaydı

Bu ne kadar yanlışsa herkesi 20 milyon üzerinde görmek de o kadar yanlış, alternatifini bulduğun adamı satacaksın.

ŞL falan da faso fiso, son 10 senede 3-4 maç kazandık, kura şansı olmadığı sürece iş yapmak imkansız.

İcardi

Kerem Zaniolo Zaha

Torreira Guendouzi

Şu hattı kursak Avrupa’da neler yaparız sizce

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Set oynayamıyoruzki mecbur kalsak da.

Topu kaptırıp geri koşuyoruz, bizim atak devamlılığımız en kötü yönümüz hücumda. Daha çok hızlı hücumlar ve az pasla gol atıyoruz, burada da karar mekanizmamız kötü olduğundan çok giriyoruz ama çok da kaçırıyoruz.

Bunu tek bir oyuncu düzeltemez bence Paredes hiç düzeltemez.

Vallaha eğer rakip kapanıp topu bize bırakınca sık sık topu kaptırıp geri koşmak zorunda kalırsak bence orta sahaya kimi alırsak alalım dikiş tutturamayız. Hele bir bekimiz Angelino'yken ve sağda da Zaniolo oynuyorsa. İkinci Torreira'yı klonlayıp koysan yine bir noktada tükenir takım. O yüzden bence o sık sık topu kaptırma işini bir şekilde çözmemiz, bunu çözerken de aşırı kısırlaşmamayı becermemiz lazım. Zaha mevzusu cidden zorlaştırdı işleri, seviniyoruz falan ama boşa koysan dolmuyor, doluya koysan almıyor bir durum oluştu cidden sistem için. Özellikle orta saha kurgusunda.

Tadici hiç izledinmi herif her sezon 60 70 gol+asistle oynuyo

Yani sırf ebedi dostumuza transfer oldu diye gömemeyiz saf kalite adam

Bu arada sneijder demişken 2012de sneijder yerine asıl istenen adam tadicti ,tadicin olduğu listeye wesley zar zor 4.sıradan giriş yapabilmişti sneijder kim allasen
Sneijder Hagi gibi oyuncular Tadıc le aynı klasman değil.Her sene 60-70 gol le oynuyorsa o mantığa göre Messi Ronaldo dan farkı yok bu adamın.Adami tanıyorum iyi de oyuncu ama Hagi Sneijder felan bu adamlar dünyada kendilerini kanıtlamış futbolcular.

13 ağustos - 3 eylül arası ligde 4 maçımız var, sonra 17 eylül'e kadar milli ara oluyor ve 17 eylül'de içeride samsun ile oynuyoruz.

samsun maçına kadar maç ritmini rahatlıkla bulmuş olur takım.

yanlız ligin ilk 4 haftasından minimum kayıp ile çıkmamız lazım.

kayseri d
trabzon i
istanbulspor d
antep d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt