Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred daha garanti bir isim Parades'e göre. Onu zorlamamızın sebebi de bu bence. Listede 1 numara Fred diye biliyorum.

12 gün sonra kayseri deplasmanı, 20 gün sonra da içeride ts maçı var.

torriera, icardi ve zaha ne zaman tam randımanlı maç oynayabilecek duruma gelecek acaba?

Zaha-Icardi-Zaniolo

Aynı imza töreninde, kim inanır

8121f08e8add565ed950a861f4635bd6.jpg

fabrizio'nun bugüne dek paredes ile ilgili hiç tweet atmamasını anlayamadım. Selam verdiğimizi bile yazmaya çalışıyor bu sene. Paredes için illa ki bir şeyler karalardı. İlginç

Paredes sergiodan çok daha iyi pasör, fredin pasörlük belhanda seviyesi falan max

Bakambu için yazdığım yorumu hatırlıyorum. Geçen sene icardi gelmeden önce bakambu deselerdi burada yer yerinden oynardı diye. Bakambu iyi bir golcü. Galatasaray ve bjk haricinde her takımda 11 oynar...

Oyuncuların iyiliğini kötülüğünü geçtim ..
Paredesin 2 yılda çıktığı maça fred 1sezonda çıkmıştır ikisinin yaşı da aynı .. Oyuncunun maç ritmi çok önemli neticede paredes İcardi Sneijder gibi ikonik bir isim de değil bu kadar zorlanmasıni çok anlamsız buluyorum...

Bakambu için yazdığım yorumu hatırlıyorum. Geçen sene icardi gelmeden önce bakambu deselerdi burada yer yerinden oynardı diye. Bakambu iyi bir golcü. Galatasaray ve bjk haricinde her takımda 11 oynar...

Niye yer yerinden oynasın Olympiakosa giden bize de gelirdi zaten sanki Cityde mi geçirdi sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt