- 27 Ocak 2010
- 132.462
- 97.619
- 5.488
Zaniolo - Bakambu - Icardi - Zaha
4-2-4
4-2-4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dominguez olabilir.İtalya'dan Dybala mı acaba![]()
Bu gece rüyamda De Bruyne Rams Park Arena stadyumda su sekilde üclü çektiriyordu ama bilemem tabikim be kardeşim kim
İngiltere Fred ve Rashica içindir. İtalya'da Zielinski olabilir.
Dubois-Midtsjö gitmeli Mert/Ali-Kerem Demirbay yapıp böylece Morutan'a yer açabiliriz.Fener vazgectiyse Müldür'ü alip Dubois reise elveda diyebiliriz.
Öndeki ferhat güzel arkadaki ahmet kaya mı
Sessiz salinca öyle olurBiseyler var gibi bir koku aldim ama emin degilim
Japon kötü şutörJaponu alalım japon şart uzaktan şut çekecek adam şart bakambu ile iyi iş yapar japon
Biseyler var gibi bir koku aldim ama emin degilim
Torreira'nın yanına Essien-Mousa Dembele-Seedorf karışımı bi adam lazımZaniolo - Bakambu - Icardi - Zaha
4-2-4
sponsor ve icardi olayini bildi, ama diger olaylarini takip etmedimLeven Tuzemen cok saf adam. Kimden ne duyarsa inaniyor. Ciddiye pek almamak lazim.
Ilgaz kanaldaki muhabirin -şu an Berk Göl- dediklerini doğru kabul edip yorum yapıyor. Kendi bir bilgi vermiyorılgaz çınarın bugün söylediklerini ben dikkate alıyorum çünkü pek girmez normalde bu işlere
gravenberch ile gerçekten ilgileniyor isek 8 numara işi biraz daha zaman alabilir
çünkü ingiltereden umudunu kesmesi beklenebilir dedi onun için
ama ben djibril sow mümkünse çok iyi olur kanaatindeyim
gerçekten şu an ihtiyacımız olan profil bu adam
Demirbay geldigi anda Yusuf Demir paket oluyor.Dubois-Midtsjö gitmeli Mert/Ali-Kerem Demirbay yapıp böylece Morutan'a yer açabiliriz.