- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Tivibu Spor'da Fbli 1 yorumcu daha önceleri Scoutluk yapmış Fb'de.Bizim takımla ilgili güzel yorumlar yaptı.Twitter'ına 1 bakayım dedim Fb amigosu gibi 1'i çıktı direk engelledim yav![]()
kim o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tivibu Spor'da Fbli 1 yorumcu daha önceleri Scoutluk yapmış Fb'de.Bizim takımla ilgili güzel yorumlar yaptı.Twitter'ına 1 bakayım dedim Fb amigosu gibi 1'i çıktı direk engelledim yav![]()
Cicaldau dışında 14 yabancımız var.
Sonraki transfer hamlesi birini şutlamak demek olacak.
Zaha geldiğinde çok rahatlar, çoğu pozisyonda sadece son vurış yapması kalacak.Top taşıyan olsa bence gider içeri, mevcut kadroda top taşıma işi ona kalıyor.
Dribblingi kesinlikle iyi de 30-40 metre top sürdürüyoruz yani mantıksız.
Luyindama var de mi bir de, adam düşmüşken yok yere sözleşme uzattık, saçmalıktı.Yusuf, Midtsjö sonra gitmeyi isterse Dubois gidenler olur diye düsünüyorum. Cicaldau ve Luyindama zaten gider gözüyle bakiyorum.
Fernando'ya Parades daha yakın oyuncu değil mi tarz olarak? Gravenberch daha Pogba tarzı, Fred ise daha driblingçi biri.regista deyince aklıma fernando geliyor son yıllarda en iyis o idi.Ne parades ne torreara bu rolü oynayabilir.Fred yapar ama gravenberch muhteşem yapar
Luyindama bağları koparmasa o ara 13 m euro'ya EPL'ye gidecekti geldiği noktada ligden bir takım bile almıyor bazı futbolcuları baya etkiliyor.
Hic birnzaman unutulmasin ki
Alper Öcal da yorumları iyiydi ama.Fb'yi de eleştirdi.Zimmbru takımıyla oynanan maç 1 ölçü değil Kızılyıldız maçına bakılmalı dedi ama herkes Zimbru maçıyla havaya erken girdi dedi.Okan hocayı da tanıyomuş çok garantici 1'i dedi.Hoca farklarını falan filan da açıkladı..