Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top taşıyan olsa bence gider içeri, mevcut kadroda top taşıma işi ona kalıyor.

Dribblingi kesinlikle iyi de 30-40 metre top sürdürüyoruz yani mantıksız.
Zaha geldiğinde çok rahatlar, çoğu pozisyonda sadece son vurış yapması kalacak.

Yusuf, Midtsjö sonra gitmeyi isterse Dubois gidenler olur diye düsünüyorum. Cicaldau ve Luyindama zaten gider gözüyle bakiyorum.
Luyindama var de mi bir de, adam düşmüşken yok yere sözleşme uzattık, saçmalıktı.

Herkesi şutla gönder diyenler göndersinler bakalım şimdi 1 m euro maaşını vermeden, gidecek mi bakalım.

IMG_2262.webp

Luyindama bağları koparmasa o ara 13 m euro'ya EPL'ye gidecekti geldiği noktada ligden bir takım bile teklif vermez diz sakatlıkları bazı futbolcuları daha çok etkiliyor. Kariyerinin baharında olacağı dönemlere yazık oldu.

Dubois gönderilecekse yerine Mert Müldür'ün gelmesi gerekiyor. Zeki Celik bir yedek sag bek olarak fazlasiyla maliyetli ve kontrat süresi 2 sene daha uzun Mert'e göre. Baska kalite olarak bize yedek olabilecek sag bek görmüyorum.

Midtsjö'nün gönderilmesinde sakinca yok.

Morutan'i bu hafta bir daha seyretmek lazim ama izlenim olumlu.

Dubois ve Morutan takimda kalacaksa tek yabanci transferi yapacagiz anlamina geliyor bu.

Alper Öcal da yorumları iyiydi ama.Fb'yi de eleştirdi.Zimmbru takımıyla oynanan maç 1 ölçü değil Kızılyıldız maçına bakılmalı dedi ama herkes Zimbru maçıyla havaya erken girdi dedi.Okan hocayı da tanıyomuş çok garantici 1'i dedi.Hoca farklarını falan filan da açıkladı..

çok seviyorum transfer dedektifliğini.fredin eşi monique yenge şu an manchestera yol alıyo brezilyadan sanırım

Mert müldürün gelmemesi gerekiyor.

Yıllık 40 milyon TLden fazla bek yedeğine para verme lüksümüz yok.

arkadaşlar lütfen frankfurt maç özetlerini izleyin

sowu beğeneceksiniz

mücadelesi de ayağı da aradığımız optimum noktaya hazır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt