Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Crespoya 60 milyon Euro teklif gelmiştir kesin.zajcle uzattılar,daha almazlar.crespo giderse bi 6 alırlar
Ndonbeleyi istemeyen adamlar buna sümüğünü atmazŞu FB'nin istediği Dominguez taş gibi oyuncuya benziyor da, bize ne kadar uygun oyuncu profili açısından onu bilemiyorum.
yangından mal kaçırır gibi ilk günlerde gitti villa'yaTielemans şu kadroya ne güzel olurdu.
Morutan'a ve Yunus'a bahsedilen teklifler olursa onlarda gider. Morutan için 10, Yunus için 6-7 diyorlardı.Dubois, Midstjö ve Emre Kılınç bu tur sonrası ayrılabilirler. Eksikler olduğu için Zalgris maçında kadroda olurlar.
Dediğin gibi insan kendini biraz pazarlaması lazım bu direk koşa koşa gitti ama bir duruş gösterdi saygı göstermek lazım.yangından mal kaçırır gibi ilk günlerde gitti villa'ya
neyse yav
süreç uzasaydı belki daha çok sövecektik
en azından net duruşunu gösterdi ingiltere'de kalmak istiyorum diyip
Beter olun
Yedek kalmak istemiyormuş.Dubois kalsin bi sene daha. Niye gondermeye calisiyoruz ki? Mis gibi gorev adami. Gitcekse Mico gitsin. Misyonunu tamamladi.
He o zaman saygi duyarim. Bir plaket ve cicekle ugurlayalim.Yedek kalmak istemiyormuş.
Kabul ederdim.Barcelona, Kylian Mbappe için PSG'ye Gavi ve Dembélé’yi teklif etti.
[L'Equipe]