Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger dubois giderse illa mert gelmeli diye düsünmeyelim bence

Mert 1 yildir oynamiyor nasil bir performans verir bence soru isareti ve 1.5 milyon dan asagi olmaz yillik ücreti

Boey’in yoklugunda kaan veya ali turap’i kullanalim,özelikle ali’yi kadro’ya dahil edelim oynadikca gelisir

ali ve efe bu iyi kadro içinde 1 sene denenebilir bence

Hicbir sey olmaz, suan 8 numara ihtiyac degil luks. Sergio var kerem geliyor. Sergio gitmeden oraya ciddi para harcama şımarıklık
8 numara lüks mü? Bize şu an en çok lazım olan bölge asıl 8 numara. Torreira komple bütün sene takımın yükünü tek başına çekemez. Özellikle Avrupa için çok çok önemli. Geçen seneki lig ile kıyas yaparak bu konuyu kestirip atamayız. Torreira'nın yanına hem defansif yönü hem ofansif yönü iyi bir 8 numara şart oğlu şart.

Batuhan ile ufak detayların konuşulduğunu Timur geçen basın toplantısında açıklamıştı zaten
Yarın veya sonraki gün açıklanır herhalde Günay

Orta sahaya alacağımız adamın fm diliyle work ratei yani çalışkanlığının yüksek olması lazım.Öndeki adamların defansif yükünü Torreira tek başına çekemez.3 kulvarda oynuyoruz bir de mümkün değil.Çalışkanlığın üstüne tekniğinin,pas becerisinin de üst seviye olması gerekiyor bütün kapılar Fred'e çıkıyor açıkcası

eir0fmw5q9s51.png

Kaan Ayhan, Sassuolo'da 600 bin euro kazaniyormus. Bizde ayni paraya veya 100 bin euro daha fazlasina oynayacak. Mert Müldür ise orada 400-500 bin euro (son artistan sonra) aliyormus.

1690755072633.webp

Orada aldigi paranin 4 katini istemis bizden Rodop'a göre.

Fener'i kazikladi muhtemelen.

Saçma bir transfer haberi vereyim.

Ramos’un daha önce herhangi bir İcardi beğenisi yok son 9 postta

Bunun dışında Oliviera da ilk defa Ramos fotosu beğenmiş…

8+3'ü, ramos'un maaşını, nelsson'un varlığını falan filan her şeyi bir kenara bırakıyorum..

derbilerde falan düşünsenize sahada Ramos var, vay anam vay

Icardi’nin geçen seneki sözleşmesini öğrendim.

6750 biz ödemişiz tüm maaşı ama PSG 6 m euro bize yollamış, böyle olunca vergi olan kısmı biz ödemişiz ama amatör şubelere ödenme koşuluyla iadesi alınmış ya da alınacak.

PSG bu şekilde 5-6 m euroluk tam bilmiyorum rakamı, vergiden kurtulmuş.
Vergi iadesi yeni gelmedi mi? Geçen seneki vergilerde iade edilecek mi?

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ali ve efe bu iyi kadro içinde 1 sene denenebilir bence

Eger basin da yazildigi gibi demirbay + bir orta saha transferi olursa efe’nin oynamasi cok zor olacak ne yazik ki

Eger bir potansiyel varsa bence oyuncu ya güvenmek daha dogru bir planlama olur

Torreira-Oliviera-Berkan-Demirbay-transfer

Midstjo’nun satildigini düsünürsek efe’nin rotasyon da sansi sifir

Mert Müldür fenere gitti söylentileri var bizim için hayırlı olabilir bir türlü kanım ısınmıyor.

Batuhan’ın Galatasaray’da yedek beklemek yerine oynayacağı bir kulübe giderek kendini geliştirip Galatasaray’a geri dönmeye çalışması kendi kariyeri için en mantıklısı.
Gaziantep’e giderek en iyisini yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt