Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.823
- 7.336
- 1.743
Carsamba gününe kadar bir gelisme beklemiyorum. Bir tek günay gelir.
Zalgris macindan sonra hareketlilik baslar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele isteEvet o yüzden Fred ve Parades denen 2 herifi istemiorum. Git geli yapacak dribbling özelliği olacak. Sağlam bir Lemina veya Ndiaye'nin bir üst versiyonu lazım bize.
Bu işin sonunda Madrid takas+ paraya yada 80'e falan alır Mbappe'yi.Bu arada PSG balli. En kotu Madrid, Mbappe kacmasin diye bonservis verebilir
Carsamba gününe kadar bir gelisme beklemiyorum. Bir tek günay gelir.
Ben de aynı düşünceleri paylaşıyorumCarsamba gününe kadar bir gelisme beklemiyorum. Bir tek günay gelir.
Icardi’nin geçen seneki sözleşmesini öğrendim.
6750 biz ödemişiz tüm maaşı ama PSG 6 m euro bize yollamış, böyle olunca vergi olan kısmı biz ödemişiz ama amatör şubelere ödenme koşuluyla iadesi alınmış ya da alınacak.
PSG bu şekilde 5-6 m euroluk tam bilmiyorum rakamı, vergiden kurtulmuş.
Seneye bedava gidecek sürüyle maaş verdiği adamdan kurtulacak. Wonderkid Gavi ve 50'ye satabileceğin Dembele net kabul eder.Mbappe 10 tane Dembele eder hayatta vermez psg
dembele kronik sakat, gavi siradan, barca psgyi yolma derdindeBarcelona, Kylian Mbappe için PSG'ye Gavi ve Dembélé’yi teklif etti.
[L'Equipe]
Mert Müldür'e 2.5 m euro bonservis vermişler.
Üstelik bize geldiğinde düzenli oynuyordu ve hatta Fransa Milli Takımı'nın geniş havuzunda yer alan bir adamdı Dubua.Mert Müldür'e 2.5 m euro bonservis vermişler Dubois'i 2.5 m euro almıştık.![]()