Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi yuvasına gitmiş kuş.
Bizim açımızdan gereksiz bir transferdi Ali Turap şu an en önde olan alt yapı futbolcumuz üstüne Kaan Ayhan'da orada oynayabiliyor onların üstüne Dubois de var Mert'e 2.5 m euro verip 1.5 m euro'da maaş verene kadar 8 numaraya bu paraları aktarmak kat ve kat bize fayda sağlar.

Gidem iki antrenmanımızı izleyem
Törenin bir kısmını izleyebilmiştim antrenmana bakamadım

Saçma bir transfer haberi vereyim.

Ramos’un daha önce herhangi bir İcardi beğenisi yok son 9 postta

Bunun dışında Oliviera da ilk defa Ramos fotosu beğenmiş… Daha önce koyduğu fotoları beğenmemiş.

Tek tek kontrol ettim haberi görünce

Tuhaf.

Muhteşem bir pr transferi olur.Bence son 15 yılın dünyadaki en iyi stoperi geçen senede iyidi reis gelsin hemen

Ramos gibileri top delisi olan yaşının önemi olmayan adamlardan. Mls'e Messi'nin yanına gitme şansı varken reddetmesi de acaba şampiyonlar liginde olan bir takımı mı düşünüyor dedirtir.

Erden Timur gibi düşünsem alma şansım olsa sırf marka için reklam için bile alırdım.
Mata kontenjanından alacağın saha içi saha dışı işi beşe falan katlar.

Kendi altyapımızdan çıkan belli ki yetenekli sağ bekimiz Ali Turap’ı bu sene düzenli oynayıp gelişebileceği bir takıma kiralayıp seneye rotasyona katmayı amaçlamalıyız.

Fener Cengiz'i de alırsa seneye 7+4 için ısrar etmezlerse hiçbir şey bilmiyorum. Adamlar korkularından tüm yerlilere saldırıyorlar. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt