Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında o yerlilerin kağıt üstünde iyi olduğunu sahada bir halt olmadıklarını anlayınca serbest kalsın derler
Onların zihniyeti bizim başarısızlıklarımızın üzerine kurulu olduğu için bu haldeler. Forvet ihtiyaçları varken gidip İrfancan'a 11 m euro verdiler ya da sol bek ihtiyaçları varken almadılar. Kendilerinden çok bizi düşünüyorlar umarım da böyle devam ederler.

Nelsson'u satarsak Merih Demiral'ı getirip arkama yaslanırım. 8+3'ü münasip bir yerlerine monte edebilir birileri.

Milli takımın ilk 11'inden doğrudan 3 oyuncu bizde olacak çünki.

Öne artık Kamada'yı mı dombiliyi mi kimi isterseniz alın.

fm yşne neyse de fifa vb oyunlar insanların futbol algısını çok bozdu

şampiyon 20 adam gönderip onlardan daha iyi 20 adam alınca hemen daha iyi olacağımız var sayılıyor

real ve city de dahil kadro istikrarı olmadan istikrarlı büyük başarılar kazanmış bir kulüp bile yok tarihte

futbolcular insan arkadaşlar tuşlara basınca giden imgeler değil

8 numara işi çok riskli, yanlış bir seçim hem ön hem arkayı ciddi olumsuz etkiler.

Ndombele top oynasa en ideal profil ama ne Fred ne de Paredes tam olarak ihtiyacımız olan adam değiller.

Araplar almadı mı onu :)
1690756234725.webp

8 numara işi çok riskli, yanlış bir seçim hem ön hem arkayı ciddi olumsuz etkiler.

Ndombele top oynasa en ideal profil ama ne Fred ne de Paredes tam olarak ihtiyacımız olan adam değiller.
Sergio+Midzö gönderilip Ndombele + Fred veya Paredes

tarzı bir şey düşünülüyor olabilir mi

Sergio'nun gitmesini istemesem de..

Dembele’ye bak yav maaşını yarı yarıya düşürüp sonraki satıştan pay ve düşük fesih bedeli koydurmuş sözleşmesine.

PSGye 50ye gidiyor ve 25i kendisine kalacak.

bu kadar saçma aksiyona ne gerek var renktaş
takımın ramosa da koraya da ihtiyacı yok

nelsson giderse o yaşlarda kaliteli biriyle doldur devam

çok transfer çol iyi planlama olmuyor
ben de aynı kanıdayım ama demek istediğim şey şu 44 maç apo ramos kaan emin ile asla geçmez. ramos giderse yedek şart

Gecen sene bunu 6 ya william carvalho konusulurkn diyodun sanirim gueye ismi cok gectigi icin yasli ama onu isterim demistin en son nokta atisi torreira geldi

8 icin ndombele tarzi o seviyelerde oynayan baska topcu gelmiyo aklima

Mady Camara da fena topçuya benzemiyor skills videolarına göre. Aradığımız profilde bir herif.

fm yşne neyse de fifa vb oyunlar insanların futbol algısını çok bozdu

şampiyon 20 adam gönderip onlardan daha iyi 20 adam alınca hemen daha iyi olacağımız var sayılıyor

real ve city de dahil kadro istikrarı olmadan istikrarlı büyük başarılar kazanmış bir kulüp bile yok tarihte

futbolcular insan arkadaşlar tuşlara basınca giden imgeler değil
fm çok daha kötü ya bence fifadan o açıdan

biliyorsun senle %100 aynı düşünüyorum bu konularda ama 3-4 yıl azman gibi oynayan 28-29 yaşındaki topçularımı gönderip yerlerine genç alıyorum fmde :asd:

Kesici özelliği üst seviye olan 1 orta sahaya ihtiyacımız var.

hücumda oynayan oyuncular hiç bir plan dahilinde alınmış gibi durmuyorlar. fırsat transferleri gibi, Hocanın plan değişmesi lzm, bu adamlarla geçen seneki oyun oynanmaz. geçen seneki kadro bayağı dengeliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt