- 17 Ağustos 2009
- 44.177
- 33.288
- 3.448
Çok uyumsuz 3'lü.Üçlü orta saha kuralım:
Torreira - Guendouzi - Veratti
Böyle orta sahayla maça çıksak kalede Jankat bile oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok uyumsuz 3'lü.Üçlü orta saha kuralım:
Torreira - Guendouzi - Veratti
Böyle orta sahayla maça çıksak kalede Jankat bile oynar.
Bir şekilde Sergio'dan çıkıp 2 tane 8 alacağımızı düşünüyorum.8 numara işi çok riskli, yanlış bir seçim hem ön hem arkayı ciddi olumsuz etkiler.
Ndombele top oynasa en ideal profil ama ne Fred ne de Paredes tam olarak ihtiyacımız olan adam değiller.
Fenerli hesaplar ayrıca fener yönetimine yakın bir hesapKim diyor
Torreira daha iyidi ama onu alabileceğimize ihtimal vermiyordum sonraki en iyi seçenek Gueye idi ve sorunlu bir adam da değildi.Gecen sene bunu 6 ya william carvalho konusulurkn diyodun sanirim gueye ismi cok gectigi icin yasli ama onu isterim demistin en son nokta atisi torreira geldi
8 icin ndombele tarzi o seviyelerde oynayan baska topcu gelmiyo aklima
fm çok daha kötü ya bence fifadan o açıdan
biliyorsun senle %100 aynı düşünüyorum bu konularda ama 3-4 yıl azman gibi oynayan 28-29 yaşındaki topçularımı gönderip yerlerine genç alıyorum fmde![]()
Sezon başında öldük bittikfm yşne neyse de fifa vb oyunlar insanların futbol algısını çok bozdu
şampiyon 20 adam gönderip onlardan daha iyi 20 adam alınca hemen daha iyi olacağımız var sayılıyor
real ve city de dahil kadro istikrarı olmadan istikrarlı büyük başarılar kazanmış bir kulüp bile yok tarihte
futbolcular insan arkadaşlar tuşlara basınca giden imgeler değil
Ne çektiniz be. Tombalacı mısınız abiler çekelim çekelim yazıp duruyorsunuz bence çok itici bir jargon.
Net 6.2 alıyormuş.Ndombelenin ingiliz basinina göre 12 milyon € maasi varmis. Baska yerde onun yerine 7 milyon € civari gördüm.
Ikiside cok asiri fazla.
Bu ısrarla İngiltere seferleri ward prowse için bence biraz imkansız aşk gibi ama şahane olur
Saçma bir transfer haberi vereyim.
Ramos’un daha önce herhangi bir İcardi beğenisi yok son 9 postta
Bunun dışında Oliviera da ilk defa Ramos fotosu beğenmiş… Daha önce koyduğu fotoları beğenmemiş.
Tek tek kontrol ettim haberi görünce
Tuhaf.
Erden Reis 10m'a bağlar. PSG'den tek fiyat tarifesi...Ucuzmuş biraz pazarlıkla 38 e biter
Ali Turap beğenilmiş olabilir yine çok zorda kalınca Kaan kullanılabilir.Mert Müldür'ü Fener'e biraktiysak Dubois dedem ile devam etme ihtimalimiz yüksek. Zeki Celik maliyeti cok yüksek bir herif. Yedek olmaya gelmez zaten. Eli ayagi düzgün baska yerli sag bek yok.