Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 numara işi çok riskli, yanlış bir seçim hem ön hem arkayı ciddi olumsuz etkiler.

Ndombele top oynasa en ideal profil ama ne Fred ne de Paredes tam olarak ihtiyacımız olan adam değiller.
Bir şekilde Sergio'dan çıkıp 2 tane 8 alacağımızı düşünüyorum.

Birisi yakında gelir birisi ilerleyen zamanda kiralık ya da Zani gibi fırsat transferi versiyonu

Bu ısrarla İngiltere seferleri ward prowse için bence biraz imkansız aşk gibi ama şahane olur

Gecen sene bunu 6 ya william carvalho konusulurkn diyodun sanirim gueye ismi cok gectigi icin yasli ama onu isterim demistin en son nokta atisi torreira geldi

8 icin ndombele tarzi o seviyelerde oynayan baska topcu gelmiyo aklima
Torreira daha iyidi ama onu alabileceğimize ihtimal vermiyordum sonraki en iyi seçenek Gueye idi ve sorunlu bir adam da değildi.

Dombele riskli ama düşük maaş ve %25 satıştan pay versek motive eder miydi acaba gerçi kabul etmez herhalde. Tottenham da çok istiyor Levy’den adam almak zordur.

Ndombelenin ingiliz basinina göre 12 milyon € maasi varmis. Baska yerde onun yerine 7 milyon € civari gördüm.

Ikiside cok asiri fazla.

fm çok daha kötü ya bence fifadan o açıdan

biliyorsun senle %100 aynı düşünüyorum bu konularda ama 3-4 yıl azman gibi oynayan 28-29 yaşındaki topçularımı gönderip yerlerine genç alıyorum fmde :asd:

fmde en azından takım uyumu , ülkeye adapte olamama filan var

fifanın düz versiyonunda yıldızları koy bir takıma bas tuşa😀

fm yşne neyse de fifa vb oyunlar insanların futbol algısını çok bozdu

şampiyon 20 adam gönderip onlardan daha iyi 20 adam alınca hemen daha iyi olacağımız var sayılıyor

real ve city de dahil kadro istikrarı olmadan istikrarlı büyük başarılar kazanmış bir kulüp bile yok tarihte

futbolcular insan arkadaşlar tuşlara basınca giden imgeler değil
Sezon başında öldük bittik

icardi rashica kiradan dönmeyecek

Zaniolo Nelsson Boey ayrılacak

Forvetsiz kanatsız kalacaz falan fistan diye saçma sapan senaryolar yazılıyordu.

Şuan transfer çalışmaları tam istediğimiz aşamaya geldi, kadroyu koruduk ve üste ekleme yaptık. Torreira ve Oliveira'nın sakatlanması biraz işleri bozdu ama yönetim ne yaptığının gayet farkında

Sol bek lazımdı alındı
Forvet boştu 3 adam alındı
Kanat lazımdı Rashica'dan daha yeteneklisi alındı
Yedek kaleci yoktu o da geliyor
Orta sahada tek türk Berkan'dı, oraya adam geliyor

Saçma sapan anadolu topçuları falan da alınmadı

Saçma bir transfer haberi vereyim.

Ramos’un daha önce herhangi bir İcardi beğenisi yok son 9 postta

Bunun dışında Oliviera da ilk defa Ramos fotosu beğenmiş… Daha önce koyduğu fotoları beğenmemiş.

Tek tek kontrol ettim haberi görünce

Tuhaf.

Homegrown sebebi ile Yunus kalmalı diyorum ben.

Yusuf ile Okan hoca olmadı. O gider Kerem gelince.

Tahminim

3 Türk için rotasyon önceliği

1) Abdulkerim/Kaan/Emin
2) Kerem/Barış/Yunus
3) Demirbay/Berkan
4) Kazımcan
5) Günay

şeklinde olacak.

8 için de

1. İcardi
2. Torreira
3. Nelsson
4. Boey
5. 8 Numara/Oliveira
6. Muslera
7. Zaniolo/Zaha
8. Angelino

1) Muslera dinlenirse Günay, Abdul, Kerem
2) Angenilo dinlenirse Kazımcan
3) 8 Numara dinlenirse Kerem

8 Numaraya Kerem ve Oliveira’dan üstün biri alınamazsa Kerem en çok 11 yapan olur.

26 yaşında bir ndomble ile risk alınır tabi maaş bonservis durumu aşırı olmamak kaydıyla.. adam bir kere presten çok iyi çıkıyor afallamıyor ki son zamanlarda takımların çoğu bundan gol yiyor. topu ileri taşıyor rahat pas veriyor.. güçlü.. biraz fit duruma gelmesi yeterli.. al-ver orta sahalarla bir yere kadar.. ki şimdikilerin çoğunluğu böyle risk almadan kısa yana geri ver dur.. oyun değiştirici bu adam.

Barrow bence Zaha'nın çeyreği belki olur (fb haberi üzerine yazdım)

Bize gereken 8 no Gravenberch ama imkansızı kovalıyoruz belli bakalım ne çıkacak şapkadan

Sonuçta 10 gün önce kimse Zaha'yı beklemiyordu 🙌

Bir şekilde N.Dominguez ile ilgileneceğimizi düşünüyorum (maaşı çok yüksek olmadığı için bonservisi dert etmeyiz gibi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt