Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız herkesin kafasında olan herkesin ideal aha işte bu adam dediği,Torreira ile oynayacak adam net olarak Guendouzi. Bir mucize olurda alırsak o zaman siz görün takımı. Bizimle olan maçta yedi ceddine saymışsamda gelmesini isteyeceğim 1 numaralı aday.

Karakullukçu ne kivrandi isim vermemek icin yav

Yabancı sınırı denen illet acilen kaldırılmalıdır. Fenerbahçenin de bu konuda destek vereceğini düşünmekteyim

Yanlız herkesin kafasında olan herkesin ideal aha işte bu adam dediği,Torreira ile oynayacak adam net olarak Guendouzi. Bir mucize olurda alırsak o zaman siz görün takımı. Bizimle olan maçta yedi ceddine saymışsamda gelmesini isteyeceğim 1 numaralı aday.
Guandizi mümkün değil renktaş.Hem takımının vazgeçilmezi hemde deli gibi bonservis isterler

Karakullukçu ne kivrandi isim vermemek icin yav
Etkilesimi seviyor.

Erden Timur herkesin fiyatini soruyor. Eminim Neymar icin bile bilgi almistir. Networking amaci ile bir zarari yok.

Bunun arkadaslari da duymustur bir menejerden. Yonetiminden bu tip bilgi almalari inanilir gibi degil.

Ramos'u da istiyoruz kardeşim yalan mı söyleyelim. Kadroda böyle bir adam olsun 2-3 sene sonra Ramos bize futbolcu bağlasın.

Etkilesimi seviyor.

Erden Timur herkesin fiyatini soruyor. Eminim Neymar icin bile bilgi almistir. Networking amaci ile bir zarari yok.

Bunun arkadaslari da duymustur bir menejerden. Yonetiminden bu tip bilgi almalari inanilir gibi degil.

Dediği adam bence casemiro da neyse zaten gelmez

Eğer hem.8 hem.10 alacaksak 8 için favori fred plase parades supriz ndombele 10 için hala boşta olduğundan direkt favori kamada eğer Eylül sonrası fırsata kalırsa felixe yüklenir bizim yönetim.

Ramos'un PR için gelmesi falan mantıklı düşünceler normalde de... Abi bu yaz hayatımızda yapmadığımız transfer PR'ını yaptık zaten. O tarz PR işi farklı dönemlere yayılarak yapılır, şu an ulaşabileceğin kadar futbol meraklısına ulaştın zaten. Yani şu an transfer PR'ına ihtiyacımız yok, artık başarı PR'ına ihtiyacımız var sezon içinde, ki yazın transferlerimizi duyanlar sezon içinde "bunlar yazın ortalığı yıkmışlardı ama fos çıktılar" demesinler...

Ha, tüm diğer mevkilere transfer bittikten sonra, CL'ye de kalışımız da kesinleştikten sonra, Ramos CL'de de dahil devamlı oynamaya değil de, rotasyonda Nelsson ve Apo'nun gerisinde olduğunu kabullenerek, bir nevi Mata benzeri bir rol için makul maaşla gelecekse o zaman alınabilir. Kendisinin o rolü kabulleneceğinden çok şüpheliyim ama kabullenirse gelişine itiraz etmem çünkü CL'de hayvani takımlara karşı Apo-Nelsson olmadığında güvenilecek lider ve sağlam bir adam fena olmaz. Nelsson 1-2 ay sakatlansa City'nin Bayern'in Arsenal'in karşısına Kaan veya Emin'le çıkma ihtimali birazcık korkutucu çünkü.

Ancak işte Ramos geldi diye Nelsson'u kesip en değerli varlıklarımızdan birisinin kariyerine CL eklemesini, dolayısıyla değerini yükseltmesini ve piyasa yapmasını önlemek veya ligde oynatmaya mecbur olduğumuz ve hakkını da veren, özveriyle oynayan Apo'ya "sen CL topçusu değilsin" deyip motivasyonunu ve aidiyetini kırmak son derece büyük hatalar olur. Takım kimyası böyle böyle bozulur.

United Amrabat çekiyor, uğuru dinledim, sallamiyorsa ki olabilir, yüzde 1 bana göre dedi, hücumcu değil dedi
Erden Timur %1 ihtimal bile olsa zorlar zaten. Ben Fred konusunun yem olduğunu düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam gazetecilerden birisi de 8 numara için konuşulan isim tartışmasız birisi olacak demişti. Şartlar neleri getirir bilmiyorum ama Casemiro olursa bambaşka bir şey olur. Bakalım. Bugünkü imza törenini bedava yapmak taraftarın etkisini göstermek için düzenlenmiş olabilir. Ben bir imza töreni daha yapacağımızı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt