Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
60’a yakın maçımız var. Ramos veya bir başkası mutlaka sağlam bir stoper gerekli. nelsson-Abdülkerim ikilisini şampiyonlar ligine kalırsak haşat ederler. Geçen sene ve bu sene eleme maçlarında gördük ki ( üstelik bunlar vasat takımlardı ) bir parça hızlı forveti olan her takım bizim başımızı çok ağrıtır.Ne Ramosu beyler? Suan bile hangi yabanciyi gönderekte yer acilsin diyoruz, ramos icin hangi yabanciyi extra gönderecegiz?
Biz bu kaani ne icin aldik? Joker di sözde ama hic oynatilmiyor, Dubois gönderip kaani yedek sag bek ,stoper olarak kullanmamiz gerek, zaten sakatlik olmadigi süre, ayda yilda bir oynamasi gerek.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaniolo 10 da zor bence kanattan ice kattetmeyi cok seviyor ama 10 da oynadigi maclarda pek verimli olamadi yani Zani 10 degil bana göre.Bence 10 numara transferi fazla lüks olur suan (mertens, zaniolo ve morutani o bölgede kullanabiliriz) - change my mind
Ne dedi ?Karakullukçu'nun bahsettiği adamı çok merak ediyorum var mı ismini bilen birisi üzerimize transfer dedikodusu atsın yav.
Ne dedi ?
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şikecilerin space odasını dinliyorum çok çaresizler
İkinci yerliyi bile yazamıyorlar. Ferdi dışında bizimle rekabet edebilecekleri yerlileri yok. Alabilecekleri yerli de yok işin komik yanı![]()
bizim stadı canlı izlerdik kameralardan. Bu da yapılabilir bence.Halk olarak inşaat seyretmeyi severiz. Keşke Kemerburgaz tesislerinin inşaatını izleyebilseydik, Rams Park'ı izlediğimiz gibi. YouTube'ta yayınlasa kulüp olurdu gibi. GS TV kapatılıp tüm yatırım Digital'e yapılmalı bu arada.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaha forvet arkası ve 2. forvet olarak oynayacak. Kendisinin en rahat ettiği yer orasıymış bir röportajında bahsetmiş.Zaniolo 10 da zor bence kanattan ice kattetmeyi cok seviyor ama 10 da oynadigi maclarda pek verimli olamadi yani Zani 10 degil bana göre.
Morutani 10 numara da hic izleidk mi onu da bilmiyorum bence o da kesinlikle kanatta kalmali ki Rashica gelirse zaten gidecek.
Mertens 45 dakika yi zor kaldiriyor skor anlaminda fazla büyük bir katki saglamadi bunu da sisteme bagliyorum birazda yasina.
Skorer bir 10 numara sart oglu sart bana göre.
Zaha forvet arkası ve 2. forvet olarak oynayacak. Kendisinin en rahat ettiği yer orasıymış bir röportajında bahsetmiş.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zaha geldikten sonra 10 no transferi tamamen yalan oldu ki olması gereken de bu zatenZaniolo 10 da zor bence kanattan ice kattetmeyi cok seviyor ama 10 da oynadigi maclarda pek verimli olamadi yani Zani 10 degil bana göre.
Morutani 10 numara da hic izleidk mi onu da bilmiyorum bence o da kesinlikle kanatta kalmali ki Rashica gelirse zaten gidecek.
Mertens 45 dakika yi zor kaldiriyor skor anlaminda fazla büyük bir katki saglamadi bunu da sisteme bagliyorum birazda yasina.
Skorer bir 10 numara sart oglu sart bana göre.
Bu durumda Mertens de varken 10 numara gerçekten lüks gibi gözüküyor. Günay, Demirbay, 8 numara ve Rashica yeterli.O zaman;
----------------Icardi------------------
Kerem---------Zaha----------Zaniolo
Onurum örnek verirken ndiaye demeyelim kepaze 1 topçu idi kendisi çünküNdiaye ve Gedson gibi 8 numaralara ihtiyacımız varsa bence performans düşüşünü çok takmadan Ndombeleye yönelmemiz lazım.
Primeı bu 2 topçunun 2 misli olan bir adam muhtemelen. Floryanın suyundan ikram eder prime haline döndürürüz.
Yaşı da henüz 26
nasil olmali sencezaha geldikten sonra 10 no transferi tamamen yalan oldu ki olması gereken de bu zaten