Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha işine hiç girmeyip Kamada-Rashica alıp geçecektik. Hem pres oyununa uygun hareketli golcü bir on numaramız olurdu hem de geçen sezonki plandan direkt devam ederdik.
Mevcutta kurulan takıma bakınca 10 numara pozisyonu lağvedilmiş gibi görünüyor. Zaha'nın da hangi mevkiye konulacağını kestiremiyorum.

Bu hiyarlarin eli kolu bağlandı. Hali hazırda 18 yabancıları oldu. Rossi pedro gustavo arao gönderseler 14 oluyor. Lincoln gönderip yabancı kaleci alsalar yine 14 oluyor. Yıldız kanat falan diyorlardi yalan oldu büyük ihtimalle. Yoksa Crespo king veya batshuayi den birini göndermeleri daha gerekecek. 😂😂 Muazzam planlama ya tam komedi

Bu arka üclüye cok fazla takilanlar var. Bu oyun icerisinde böyle statik kalmayacagini düsünüyorum bu sezon. Hem hazirlik maclarinda hem de Zalgris macinda da bunu gördük. Yeri geldi Baris Alper bile forvet arkasinda kaydi. Zaniolo kaydi. Kerem zaten hep merkeze yakin.

Yani anlatmak istedigim su, eger ki Zaha forvet arkasina yerlesirse oyun icerisinde daha cok esnek bir 442 görecegimizi düsünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 212954

Bu durumda klasik bir 10 numara alinmaz. Bence de Hocanin aklindaki tam olarak bu.
tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz, 10 numara hiç mantıklı değil şu an o yüzden.

Bu arka üclüye cok fazla takilanlar var. Bu oyun icerisinde böyle statik kalmayacagini düsünüyorum bu sezon. Hem hazirlik maclarinda hem de Zalgris macinda da bunu gördük. Yeri geldi Baris Alper bile forvet arkasinda kaydi. Zaniolo kaydi. Kerem zaten hep merkeze yakin.

Yani anlatmak istedigim su, eger ki Zaha forvet arkasina yerlesirse oyun icerisinde daha cok esnek bir 442 görecegimizi düsünüyorum.

Bu durumda klasik bir 10 numara alinmaz. Bence de Hocanin aklindaki tam olarak bu.
8 de Kerem hayati önemde

mert müldür neden bukadar gömülüyor anlamadım evet 1 sene hic top oynamadı fakat daha cok genc form tutabilir yanı potansiyeli var tabi maaşı maliyetide önemli

tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz, 10 numara hiç mantıklı değil şu an o yüzden.
Su an kerem alınsa, mico veya Sergio gitmeden yabancı orta saha da alamazsin. 10 numaraya hiç giremeyiz. 14 yabancı kuralı belli. Önce yollamanız da gerekli. Zaniolo kalacaksa ancak yabancı bir 8 alir devam ederiz yola. İlerisi şişer yoksa.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hiyarlarin eli kolu bağlandı. Hali hazırda 18 yabancıları oldu. Rossi pedro gustavo arao gönderseler 14 oluyor. Lincoln gönderip yabancı kaleci alsalar yine 14 oluyor. Yıldız kanat falan diyorlardi yalan oldu büyük ihtimalle. Yoksa Crespo king veya batshuayi den birini göndermeleri daha gerekecek. 😂😂 Muazzam planlama ya tam komedi
Crespo ile sözleşme uzatmaya çalışıyorlarmış. Lincoln'ün lisansını çıkartmayacaklar. Gönderecekleri ilk adaylar King ve Luan Perez olur.

benim buradaki en ciddi endişem kimin nerede oynadığı değil de topun ilerde sağlıklı olarak kalma sorunu

3ü de çok hızlı ve dikine gitmeye veya pas atmaya çalışan adamlar ve bu bizi çok fazlageri koşturabilir

mertens ki o bile aşırı top tutan adam değil bu konuda fark yaratıyordu

burada zahaya çok iş düşüyor biraz o topu daha çok tutabilecek adam

mert müldür neden bukadar gömülüyor anlamadım evet 1 sene hic top oynamadı fakat daha cok genc form tutabilir yanı potansiyeli var tabi maaşı maliyetide önemli
Dubois yerine Merti alsaydık hem iki kanadı birden yedeklerdik, hem de yabancı hakkımızı Torreira'nın yedeği olarak scout adam yiyen genç bir oyuncu ile kullanırdık.

Herhangi 1 altyapı stoperi bile Kaan Ayhan'dan iyidir.Geçen sene Ziraat Kupası'ndan elenmemizde bunun büyük 1 payı var.Az kalsın Lig'i de alamıyoduk bu oynamaya devam etseydi.En gereksiz transferimiz şu transfer sezonuna bakarsak..
Orta sahada kovalamayan Midsö yüzünden elendik kupadan.

benim buradaki en ciddi endişem kimin nerede oynadığı değil de topun ilerde sağlıklı olarak kalma sorunu

3ü de çok hızlı ve dikine gitmeye veya pas atmaya çalışan adamlar ve bu bizi çok fazlageri koşturabilir

mertens ki o bile aşırı top tutan adam değil bu konuda fark yaratıyordu

burada zahaya çok iş düşüyor biraz o topu daha çok tutabilecek adam
açıkçası benim zahanın son zamanları hakkında pek bir fikrim yok

defansa yardımı nasıl olur, topları verimli mi kullanır yoksa kerem gibi sürekli deneyip bol bol top mu kaybeder

zahanın performansı çok belirleyici olacak umarım oturtabiliriz

Bu Demirbayın net bir analizi yok ama 1 kaynakta fiziksel ikili mücadeleden kaçmaz hatta defansif görevlerde yardımcı olabilir yazılmış. Umarım aradığımız kan olur. Takım öyle biryere evrildi ki o pozisyon ekstra önem kazandı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Zaha işine hiç girmeyip Kamada-Rashica alıp geçecektik. Hem pres oyununa uygun hareketli golcü bir on numaramız olurdu hem de geçen sezonki plandan direkt devam ederdik.
Zaha'da pres oyununa uygun, mevkisinde top kapmada 4. oyuncu, Zaha defansif zafiyet yaratacak bir oyuncu değil ki. Orada ara pasları ya da bağlantı oyunu konusunda neler yapar kendisinde asıl soru işareti olan kısım bu.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt