Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.736
- 4.023
- 813
Emin Bayram > Kaan AyhanBu sene Emin Bayram i hazırlamamız gerekiyor özellikle iç saha maçlarında 3 yabancı kuralının problem olmaması için zaman zaman kullanmamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin Bayram > Kaan AyhanBu sene Emin Bayram i hazırlamamız gerekiyor özellikle iç saha maçlarında 3 yabancı kuralının problem olmaması için zaman zaman kullanmamız lazım.
Herhangi 1 altyapı stoperi bile Kaan Ayhan'dan iyidir.Geçen sene Ziraat Kupası'ndan elenmemizde bunun büyük 1 payı var.Az kalsın Lig'i de alamıyoduk bu oynamaya devam etseydi.En gereksiz transferimiz şu transfer sezonuna bakarsak..Emin Bayram > Kaan Ayhan
Mevcutta kurulan takıma bakınca 10 numara pozisyonu lağvedilmiş gibi görünüyor. Zaha'nın da hangi mevkiye konulacağını kestiremiyorum.Zaha işine hiç girmeyip Kamada-Rashica alıp geçecektik. Hem pres oyununa uygun hareketli golcü bir on numaramız olurdu hem de geçen sezonki plandan direkt devam ederdik.
tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz, 10 numara hiç mantıklı değil şu an o yüzden.Bu arka üclüye cok fazla takilanlar var. Bu oyun icerisinde böyle statik kalmayacagini düsünüyorum bu sezon. Hem hazirlik maclarinda hem de Zalgris macinda da bunu gördük. Yeri geldi Baris Alper bile forvet arkasinda kaydi. Zaniolo kaydi. Kerem zaten hep merkeze yakin.
Yani anlatmak istedigim su, eger ki Zaha forvet arkasina yerlesirse oyun icerisinde daha cok esnek bir 442 görecegimizi düsünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 212954
Bu durumda klasik bir 10 numara alinmaz. Bence de Hocanin aklindaki tam olarak bu.
8 de Kerem hayati önemdeBu arka üclüye cok fazla takilanlar var. Bu oyun icerisinde böyle statik kalmayacagini düsünüyorum bu sezon. Hem hazirlik maclarinda hem de Zalgris macinda da bunu gördük. Yeri geldi Baris Alper bile forvet arkasinda kaydi. Zaniolo kaydi. Kerem zaten hep merkeze yakin.
Yani anlatmak istedigim su, eger ki Zaha forvet arkasina yerlesirse oyun icerisinde daha cok esnek bir 442 görecegimizi düsünüyorum.
Bu durumda klasik bir 10 numara alinmaz. Bence de Hocanin aklindaki tam olarak bu.
Su an kerem alınsa, mico veya Sergio gitmeden yabancı orta saha da alamazsin. 10 numaraya hiç giremeyiz. 14 yabancı kuralı belli. Önce yollamanız da gerekli. Zaniolo kalacaksa ancak yabancı bir 8 alir devam ederiz yola. İlerisi şişer yoksa.tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz, 10 numara hiç mantıklı değil şu an o yüzden.
Crespo ile sözleşme uzatmaya çalışıyorlarmış. Lincoln'ün lisansını çıkartmayacaklar. Gönderecekleri ilk adaylar King ve Luan Perez olur.Bu hiyarlarin eli kolu bağlandı. Hali hazırda 18 yabancıları oldu. Rossi pedro gustavo arao gönderseler 14 oluyor. Lincoln gönderip yabancı kaleci alsalar yine 14 oluyor. Yıldız kanat falan diyorlardi yalan oldu büyük ihtimalle. Yoksa Crespo king veya batshuayi den birini göndermeleri daha gerekecek.Muazzam planlama ya tam komedi
Bu arka üclüye cok fazla takilanlar var. Bu oyun icerisinde böyle statik kalmayacagini düsünüyorum bu sezon. Hem hazirlik maclarinda hem de Zalgris macinda da bunu gördük. Yeri geldi Baris Alper bile forvet arkasinda kaydi. Zaniolo kaydi. Kerem zaten hep merkeze yakin.
Dubois yerine Merti alsaydık hem iki kanadı birden yedeklerdik, hem de yabancı hakkımızı Torreira'nın yedeği olarak scout adam yiyen genç bir oyuncu ile kullanırdık.mert müldür neden bukadar gömülüyor anlamadım evet 1 sene hic top oynamadı fakat daha cok genc form tutabilir yanı potansiyeli var tabi maaşı maliyetide önemli
Orta sahada kovalamayan Midsö yüzünden elendik kupadan.Herhangi 1 altyapı stoperi bile Kaan Ayhan'dan iyidir.Geçen sene Ziraat Kupası'ndan elenmemizde bunun büyük 1 payı var.Az kalsın Lig'i de alamıyoduk bu oynamaya devam etseydi.En gereksiz transferimiz şu transfer sezonuna bakarsak..
açıkçası benim zahanın son zamanları hakkında pek bir fikrim yokbenim buradaki en ciddi endişem kimin nerede oynadığı değil de topun ilerde sağlıklı olarak kalma sorunu
3ü de çok hızlı ve dikine gitmeye veya pas atmaya çalışan adamlar ve bu bizi çok fazlageri koşturabilir
mertens ki o bile aşırı top tutan adam değil bu konuda fark yaratıyordu
burada zahaya çok iş düşüyor biraz o topu daha çok tutabilecek adam
Zaha'da pres oyununa uygun, mevkisinde top kapmada 4. oyuncu, Zaha defansif zafiyet yaratacak bir oyuncu değil ki. Orada ara pasları ya da bağlantı oyunu konusunda neler yapar kendisinde asıl soru işareti olan kısım bu.Zaha işine hiç girmeyip Kamada-Rashica alıp geçecektik. Hem pres oyununa uygun hareketli golcü bir on numaramız olurdu hem de geçen sezonki plandan direkt devam ederdik.
Kaleci de zaman zaman kullanılabilir ama potansiyel oyuncu Emini de hazırlamak gerekiyor.kalecimiz yerli olsa bunlara hiç gerek kalmayacak
Şişirme bi topçu. bjkdeki onur 2x daha iyi topçumert müldür neden bukadar gömülüyor anlamadım evet 1 sene hic top oynamadı fakat daha cok genc form tutabilir yanı potansiyeli var tabi maaşı maliyetide önemli