Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
çok iyi diyorlar çocuğa, surat hun türklerinden kalma gibi değişik bişeySazanov u alabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok iyi diyorlar çocuğa, surat hun türklerinden kalma gibi değişik bişeySazanov u alabiliriz
icardi
zaha-10no-zaniolo
fred-torreira
angel-apo-nelsson-boey
muslera
beyler şu kadroya 3 türk yerleştirin. 10 no gelmesini de istiyorsunuz ama kadro nasıl kurulacak
Şuradan başlayıp izlerseniz bahsediyor
Kaleyi yerli yapmak zorundayizKerem Demirbay yerli kuralında elimizi güçlendirir ama onun üzerinde bir yıldız geldiğinde nasıl oynatacağız
Ertansuzgun Tier 2?
Öncelikle şöyle düşünmek ligde ve Avrupa da tek bir kadroyla devamlı oynayamayiz bu yüzden bazı mevkilerde sürekli rotasyon yapmak zorundayız.Diger türlü nerden tutsak elimizde kalırKerem Demirbay yerli kuralında elimizi güçlendirir ama onun üzerinde bir yıldız geldiğinde nasıl oynatacağız
Kerem Almanya Ligi'nde oynamasına rağmen bile fiziksel olarak fark atmış.
4.7 değil 6.2 diye okudum dün ben.Ndombili 4,7m net aliyomus tottenham de, zor yav
Ugur K. son zamanlarda yaptiklariyla Icardi'den onde diyorsa De Paul olabilir veya Zielenski. Gunduzi de o tanima uyar mi emin degilim.