Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgüne göre 4,7 net mis
Bir kaynağa daha baktım aynı rakamları gördüm. 1.4 milyon pound 12.1 milyon euro yapıyor. Yüzde 50 vergi olsa 6 milyon yapar zaten.
Ekran Alıntısı.webp

Diyelim De Paul geldi. Kasim ayi gibi
El Mundo Deportivo : MLS'de mutsuz olan Messi, Avrupa'ya donup UCL oynamak istiyor. Yakin arkadasi De Paul ile hergun iletisim halinde ve Galatasaray ile ilgili bilgi aliyor.
Messi 40 yaşında da olsa maliyeti hep yüksek olur ve bize yolu düşmez

Emini ben de pek begenmiyordum ama oynadigi maclarda fena degildi. Emin rotasyonda iş yapar

Halil bence bu senenin en beklenmeyen performansını sergileyecek.Bu çocuk zaten iyi futbolcu tek eksiği gol atamamak mevcut kadroda da fazla gol atmasına gerek yok geçen seneki Mertensin rolünde 90 dk olmasa bile son 25-30 dk iyi işler yapacağını düşünüyorum.

2019 da 62 milyon euro verseydik kapardık ndombele o zaman dombili değilmiş..

Anlık İlk 11'ler ve Rotasyonlar (8+3'e uygun)

GALATASARAY SK

Muslera
Boey
Nelsson
Abdulkerim
Angelino
Torreira
Berkan
Kerem
Zaniolo
Zaha
İcardi

Yedekler: Günay-Dubois-Emin-Kaan-Kazımcan-Oliveira-Yunus-Barış-Morutan-Bakambu-Halil

FENERBAHÇE SK

Altay
Osayi
Becao
Djiku
Ferdi
Crespo
Zajc
Syzmanski
Kent
Tadic
Dzeko

Yedekler: İrfan-Mert-Peres-Serdar-Samet-Oosterwolde-İrfan Can-Mert Hakan-Emre-King-Batshuayi-Umut

Beşiktaş JK:

Günok
Rosier
Amartey
Necip
Masuaku
Hadzıahmetovic
Gedson
Salih
Ghezzal
Rebic
Aboubakar

Yedekler: Ersin-Colley-Tayyip-Onur-Meraş-Onana-Kerem A.-Muleka-Cenk-Semih

Muhtemel Transferler

Galatasaray SK

Kerem Demirbay (B.Leverkusen)
Fred (M.United) / Ndombele (Tottenham) / Paredes (PSG) / Gravenberch (B.Münih)
Milot Rashica (Norwich City)

Fenerbahçe SK

Cengiz Ünder (Marsilya)
Tete (S.Donetsk) / Ekambi (O.Lyon)
Dominguez (Bologna)

Beşiktaş JK

Yok / Bilinmiyor

Ndombeleye bir miktar florya suyu ikram edilirse performans sorunu çözulür kanaatindeyim

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bu arada Arda nin sakatlığı sanırım sıkıntılı. Menisküs diyorlar. Ameliyat ta gerekebilirmis. Öyle olursa en az 5-6 ay yok. Ameliyatsız da 1-2 ay en az yok. Ula ne güzel takip edecek bir şey bulduk arda gulerin maçları izlerdik felan diyorduk. Şansızlık
Sakat olmasa nolur, Realde oynayacakmıydı sanki, ha kralkupasında falan izlerdin belki, Arda güler evet yetenek var ama aşırı abartılmış ve reale güzelce pazarlanmış bir oyuncu bence.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Crespo ile sözleşme uzatmaya çalışıyorlarmış. Lincoln'ün lisansını çıkartmayacaklar. Gönderecekleri ilk adaylar King ve Luan Perez olur.
Ee bide hala zajc harici yabanci orta saha gelecek diyorlar. Herifler geçen sene aldığını üzerine maasini vs sini cepten verip bidahaki sene apar topar yolluyorlar. Çok saçma bir kulüptüler şimdi bombok oldular

icardi
zaha-10no-zaniolo
fred-torreira
angel-apo-nelsson-boey
muslera

beyler şu kadroya 3 türk yerleştirin. 10 no gelmesini de istiyorsunuz ama kadro nasıl kurulacak​

Kerem her şekilde ilk 11 olmalı diğerlerini Kerem'e göre dizsinler. Angelino üst düzey oyuncu ama ben Kazım'a şans verilmesini beklerdim kadro yapmak oldukça zor olacak. Diğer seçenekte alınırsa Kerem Demirbay'ı orta sahada kullanmak.

Anlık İlk 11'ler ve Rotasyonlar (8+3'e uygun)

GALATASARAY SK

Muslera
Boey
Nelsson
Abdulkerim
Angelino
Torreira
Berkan
Kerem
Zaniolo
Zaha
İcardi

Yedekler: Günay-Dubois-Emin-Kaan-Kazımcan-Oliveira-Yunus-Barış-Morutan-Bakambu-Halil

FENERBAHÇE SK

Altay
Osayi
Becao
Djiku
Ferdi
Crespo
Zajc
Syzmanski
Kent
Tadic
Dzeko

Yedekler: İrfan-Mert-Peres-Serdar-Samet-Oosterwolde-İrfan Can-Mert Hakan-Emre-King-Batshuayi-Umut

Beşiktaş JK:

Günok
Rosier
Amartey
Necip
Masuaku
Hadzıahmetovic
Gedson
Salih
Ghezzal
Rebic
Aboubakar

Yedekler: Ersin-Colley-Tayyip-Onur-Meraş-Onana-Kerem A.-Muleka-Cenk-Semih

Muhtemel Transferler

Galatasaray SK

Kerem Demirbay (B.Leverkusen)
Fred (M.United) / Ndombele (Tottenham) / Paredes (PSG) / Gravenberch (B.Münih)
Milot Rashica (Norwich City)

Fenerbahçe SK

Cengiz Ünder (Marsilya)
Tete (S.Donetsk) / Ekambi (O.Lyon)
Dominguez (Bologna)

Beşiktaş JK

Yok / Bilinmiyor

Sikecilerde 2 yerli koymussun

biz bence salih özcan falan çözeceğiz bana öyle geliyor, başka türlü kadro kurmak çok zorlaşıyor. torreira ile beraber hücum hattının yükünü fazlasıyla çekerler ama fred de lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt