Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bir kaynağa daha baktım aynı rakamları gördüm. 1.4 milyon pound 12.1 milyon euro yapıyor. Yüzde 50 vergi olsa 6 milyon yapar zaten.Ertan Süzgüne göre 4,7 net mis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kaynağa daha baktım aynı rakamları gördüm. 1.4 milyon pound 12.1 milyon euro yapıyor. Yüzde 50 vergi olsa 6 milyon yapar zaten.Ertan Süzgüne göre 4,7 net mis
böyle kadro planlaması olmaz, biri illa yedek kalacak, çok şişti kadroZanio? Yedirmem 1,90 herkülü
Messi 40 yaşında da olsa maliyeti hep yüksek olur ve bize yolu düşmezDiyelim De Paul geldi. Kasim ayi gibi
El Mundo Deportivo : MLS'de mutsuz olan Messi, Avrupa'ya donup UCL oynamak istiyor. Yakin arkadasi De Paul ile hergun iletisim halinde ve Galatasaray ile ilgili bilgi aliyor.
%99 Gunduzi, %1 Kessieprowse, graven, soucek değilmiş.
de paul ve zielinski imkansız
bence sallıyor ama bakalım
Bir kaynağa daha baktım aynı rakamları gördüm. 1.4 milyon pound 12.1 milyon euro yapıyor. Yüzde 50 vergi olsa 6 milyon yapar zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 212958
Ciddi bir mesajMessi 40 yaşında da olsa maliyeti hep yüksek olur ve bize yolu düşmez
Bir ihtimal yeni bir başlangıç yapmak istiyorsa 3 bandına ok da verebilir de, aldığı para bayağı yüksek yani.Kötü, o parayi indirir af etmez 2 yil kontrati var daha
Sakat olmasa nolur, Realde oynayacakmıydı sanki, ha kralkupasında falan izlerdin belki, Arda güler evet yetenek var ama aşırı abartılmış ve reale güzelce pazarlanmış bir oyuncu bence.Bu arada Arda nin sakatlığı sanırım sıkıntılı. Menisküs diyorlar. Ameliyat ta gerekebilirmis. Öyle olursa en az 5-6 ay yok. Ameliyatsız da 1-2 ay en az yok. Ula ne güzel takip edecek bir şey bulduk arda gulerin maçları izlerdik felan diyorduk. Şansızlık
Ee bide hala zajc harici yabanci orta saha gelecek diyorlar. Herifler geçen sene aldığını üzerine maasini vs sini cepten verip bidahaki sene apar topar yolluyorlar. Çok saçma bir kulüptüler şimdi bombok oldularCrespo ile sözleşme uzatmaya çalışıyorlarmış. Lincoln'ün lisansını çıkartmayacaklar. Gönderecekleri ilk adaylar King ve Luan Perez olur.
icardi
zaha-10no-zaniolo
fred-torreira
angel-apo-nelsson-boey
muslera
beyler şu kadroya 3 türk yerleştirin. 10 no gelmesini de istiyorsunuz ama kadro nasıl kurulacak
Anlık İlk 11'ler ve Rotasyonlar (8+3'e uygun)
GALATASARAY SK
Muslera
Boey
Nelsson
Abdulkerim
Angelino
Torreira
Berkan
Kerem
Zaniolo
Zaha
İcardi
Yedekler: Günay-Dubois-Emin-Kaan-Kazımcan-Oliveira-Yunus-Barış-Morutan-Bakambu-Halil
FENERBAHÇE SK
Altay
Osayi
Becao
Djiku
Ferdi
Crespo
Zajc
Syzmanski
Kent
Tadic
Dzeko
Yedekler: İrfan-Mert-Peres-Serdar-Samet-Oosterwolde-İrfan Can-Mert Hakan-Emre-King-Batshuayi-Umut
Beşiktaş JK:
Günok
Rosier
Amartey
Necip
Masuaku
Hadzıahmetovic
Gedson
Salih
Ghezzal
Rebic
Aboubakar
Yedekler: Ersin-Colley-Tayyip-Onur-Meraş-Onana-Kerem A.-Muleka-Cenk-Semih
Muhtemel Transferler
Galatasaray SK
Kerem Demirbay (B.Leverkusen)
Fred (M.United) / Ndombele (Tottenham) / Paredes (PSG) / Gravenberch (B.Münih)
Milot Rashica (Norwich City)
Fenerbahçe SK
Cengiz Ünder (Marsilya)
Tete (S.Donetsk) / Ekambi (O.Lyon)
Dominguez (Bologna)
Beşiktaş JK
Yok / Bilinmiyor
abartı bir topçu yav. onur bulut ondan daha topçu, alsak onu alırdık geçen sezon başıMüldürü almadığımız iyi oldu oynatmazdık
Kesinlikle gidecekler olacak.Biraz sabır.böyle kadro planlaması olmaz, biri illa yedek kalacak, çok şişti kadro