Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli gelecekler konuşuluyor ama yabancı sayımız sınırın üstünde. Gidecekleri bir an önce göndermeliyiz artık.
Gidecek yerliler de aynı şekilde.
Taylan gitti ama resmi açıklama yapıldı mı ? Neden ağır davranıyoruz anlamadım.

Yanliz Erden baskan yillar sonra Transfer Nöbetini gayri resmi bitirmek üzere olabilir. Ne yapacaz biz Eylülün bilmem kacinda gece saat 00:00 a kadar evrak yetismesini beklemeyecek miyiz simdi?
Kolpacılar sürpriz bir yıldız gelebilir diye bize oyalar, biz de inanırız herhalde

Çok şükür tek eksik orta saha + raşitsa kaldı.
Onlar da gelince benim gözümde yönetime transfer konusunda bir taraftar olarak notum 10/10

Angelino ve zahayı çok zor görüyordum
İkardi Arabistan teklifi sonrası ağustos sonuna anca gelirse iyi diyordum.

Yedeğe bakambu kağıt üzerinde gayet iyi transfer. Sahada da bekleneni verir diye umuyorum.

Hepsi çok güzel ve zor transferlerdi. Ben razıyım. Orta sahaya da umulan kalitedeki isimler gelirse cidden güle oynaya geçen bir transfer dönemi olacak uzun zaman sonra

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en mantiklisi keremi alip firsat transferi kollamak

rasikayi ucuza kapatabilirsek mükemmel olur

ramosu alıp kiralayalım pişsin biraz! hızlı stoper yok ramosla birlikte arkaya koşu atanın arkasından su dökeriz.

Kerem Demirbay rotasyon için düşünülüyor diye biliyorum, A kalite net oyuncu arıyoruz o bölgeye, ligde yedek kalmaya ikna edemezsin bu tip oyuncuyu, Zaha İcardi Zaniolo da böyle bir hakareti kabul etmez , ancak kaptan Muslera sorun çıkarmaz yedek kalmayı
Kerem onları yedek bırakmayacak ki hocam . Oliviera yerine. Yabanci alındı diyelim yerli kim olacak kazim can o zaman. Ya da miço gitmeli

Bu pskolojik üstünlük muhabbeti baydı artık adamlardan her anlamda öndeyiz daha neyin pskolojik üstünlüğü sahaya çıkıp ezecez gececez.10 senedir rakibin şampiyon olamıyor pskoloji kalmamistir onlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt