- 21 Haziran 2011
- 27.293
- 7.365
- 2.238
26-30 yaş arası hızlı dinamik bir stoper bulmak lazımda pahalıdır
Davinson Sanchez işi olmadı galiba
Bu profil doğru bizim için
Davinson Sanchez işi olmadı galiba
Bu profil doğru bizim için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis oynadığı takım beijing gouan değil ki geçen sene herkes izledi, herkes biliyor 11de olduğunu. milletin ramosu bitmiş gibi konuşması saçmaPSG 45 maçta oynatmış bak şimdi işin rengi değişti
Bunu şuan giyen takım var mı
Ramosu almamizin tek sebebi piyasada Nelsson tarzi genc yasta mac tecrübesi olan adamin bulunmamasi olabilir. Herif 12 milyon kazanmis yillik pariste. 37 yasinda bir stoper icin 4-5 verecek lüksümüz de yoktur diye saniyorum.
Bana hic mantikli gelmiyor
Adam fanatik febeli hayata zaten 5 0 mağlup başlamış hayatı sallama olanın haberine mi güvenecenFatih demirkolun salladığı başka haber var mı? Ben bulamadım
Biliyorum yüzde 99 sallama hatta feneri bile geliyor olabilirAdam fanatik febeli hayata zaten 5 0 mağlup başlamış hayatı sallama olanın haberine mi güvenecen
Yillik kac kazanacak sence imza parasiyla birlikteNellson giderse de bedavaya stoper gelmeyecek elbette, ramos ayrı bir hava katar, stoperin yaşı çok önemli değil fiziği iyiyse
Çok takip etmedim PSG'yi ben sakat yada yedek kalıyor sanıyordumreis oynadığı takım beijing gouan değil ki geçen sene herkes izledi, herkes biliyor 11de olduğunu. milletin ramosu bitmiş gibi konuşması saçma