Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi geldiğinde bu zihniyet ve bugünkü sosyal medya olsaydı bu yaşta adam mı alınır diye yangın çıkarırdı

Ramos 2 sene daha üst düzey oynar, seni şampiyonlar liginde bi yerlere getirir. Adam arap ligini düşünmüyor çıkan haberlere göre buda adamın mantalitesini gösteriyo

dubois ve midso ayrılırsa sampiyonlar ligi icin ramos gelebilir.sadece nelson ve abdülkerimle olmaz.ama once ortasaha alalim

Ramos'u alırsak yedeğinin sağlam olması gerekiyo.Son zamanlarda bence aşırı keyifçi 1'i oldu.Bence Nelsson satılmaz ama satılırsa 32-33 yaşında 1 stoper alınabilir İtalya Ligi'nden.Ama bize hızlı 1 stoper gerekiyo Abdülkerimle oynayan stoper ağır olursa Şampiyonlar Ligi'ni geçtim Lig'de de sıkıntı olur..
Nelsson da hızlı değil ki kank ama ligde hatasız oynuyor bir de ben hızdan ziyade çevikliğe daha önem veriyorum mesela maguire da hızlı adam ama beli dönene kadar akşam oluyor

Ben su, bir ülkede basin oyuncu gitmeyi istiyor haberleri cikartiyor diye degeri düsüyor, veya x takim oyuncuyu cok istiyor diye haberi girdigi an oyuncu daha pahaliya geliyor isini hic anlamiyorum.

Declan Rice mesela gecen sezon daha ocak transferi döneminden önce artik gitmeyi istedigini ve arkadaslari CL oynuyor, kariyeri bittiginde o da ayni seyler basarmayi istiyor gibi birseyler demisti. Bu yazin transfer dönemi acilmadan baskanlari mi yada sahipleri mi ne cikip, Rice gitmeyi istiyor ve bu dönem satilacak demisti ve herif yinede 116 + 6 milyona transfer oldu.

Bunlar olmasa, adam 150 milyona mi gidecekti?

Yav ona bakacak olursan icardide de batıcaksın zahada da
Bu kadro şampiyonlar liginde iş yapsın diye sponsorların desteğiyle kuruluyo.

Sponsor desteği ile niye olmasın

alakası bile yok

birincisi icardi ve zaha sıkıştığında belli coğrafyalara satabileceğin adamlar

ikincisi zaten o ikisi alınmış 3. olarak gelecek ramos

üçüncüsü ramos ile şlde kupa kı alacaksın

mesela 10 milyona alacağın nelsson vari bir stoperden çok mu iyi olacak şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt