- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 663
Jardel de anadolu oyuncusu olurdu .Hagi geldiğinde bu zihniyet ve bugünkü sosyal medya olsaydı bu yaşta adam mı alınır diye yangın çıkarırdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jardel de anadolu oyuncusu olurdu .Hagi geldiğinde bu zihniyet ve bugünkü sosyal medya olsaydı bu yaşta adam mı alınır diye yangın çıkarırdı
Hagi geldiğinde bu zihniyet ve bugünkü sosyal medya olsaydı bu yaşta adam mı alınır diye yangın çıkarırdı
hagi 31 yaşında geldi ramos 37-38 yaşında şu an
ezbere postlar atmayalım
Sana mı sorcaz nasıl post alacağımızı
ulan burası niye bu kadar gergin
napıyonuz![]()
yalan yanlış yazmayacaksın o zaman
KesinlikleRamos 2 sene daha üst düzey oynar, seni şampiyonlar liginde bi yerlere getirir. Adam arap ligini düşünmüyor çıkan haberlere göre buda adamın mantalitesini gösteriyo
Vallahi ya. Sanki biz burada al sat yapınca gerçek sanıyorlarulan burası niye bu kadar gergin
napıyonuz![]()
O zaman neler dediler hagi için bastonla mı oynayacak bikr dediler ve o dönemde 33 yaşında jübile olurduHagi'nin geldiği yaş ile bugün zaha'nın geldiği yaş aynı.
Kimse de bu yaşta adam mı alınır falan demedi Zaha için.
Next
Nelsson da hızlı değil ki kank ama ligde hatasız oynuyor bir de ben hızdan ziyade çevikliğe daha önem veriyorum mesela maguire da hızlı adam ama beli dönene kadar akşam oluyorRamos'u alırsak yedeğinin sağlam olması gerekiyo.Son zamanlarda bence aşırı keyifçi 1'i oldu.Bence Nelsson satılmaz ama satılırsa 32-33 yaşında 1 stoper alınabilir İtalya Ligi'nden.Ama bize hızlı 1 stoper gerekiyo Abdülkerimle oynayan stoper ağır olursa Şampiyonlar Ligi'ni geçtim Lig'de de sıkıntı olur..
Millet 40 yaşındaki Pepe'yi oynatıyor hala Portekiz'de burada 37'lik gelmiş geçmiş en iyi defans olan Ramos'u beğenmemek de ne bilem. Tuhaf...
Yav ona bakacak olursan icardide de batıcaksın zahada da
Bu kadro şampiyonlar liginde iş yapsın diye sponsorların desteğiyle kuruluyo.
Sponsor desteği ile niye olmasın