Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred transferi için Çarşamba günü 1 hareketlilik bekliyom ben.Manchester United genelde 1 transfer yaparken önce çarşamba günü teklifi yapıyo daha sonra cumartesi günü oyuncunun transferini bitiriyo.Amrabat konusunda oyuncuyla anlaşılmış.Kulübüne de çarşamba günü 1 teklif yapılır..
Yasaklı 1 kaynağa göre Erden başkan çarşamba günü İngiltere'ye gidecekmiş..

1690806948636.webp

Yaw Umut Ben öyle bir sey demedim ama sana ne kadar mantikli geliyor. Biz bu Nelssonu yatirim olarak almadik mi? 7 milyona aldigimiz adami diyelim ki 20ye sattik elimizde 13 milyonluk bir Kar var sayalim.

Ramosa gittin 1+1 den 5-5,5 verdin üstüne de 3-4 imza Parasi verdin. Yatirim yaptigin adamdan kazandigin para tamamen yok oldu. Geri dönüsü var mi? Yok.

Ozaman Bende Bunu sorgularim Yani tamam iyi Adam pozisyon bilgisi ayagi vs derken ligi öttürdü diyelim senin sampiyonluktan kazandigin prim Ramosun bir yillik maasini ya karsiliyor ya karsilamiyor.

SL geliri de garanti degil.

Yani ne kadar mantikli Sen düsün.

Ben gidip Ozornwafor alinsin demiyorum ki

Takılmıştım yav ciddiye alma, haklısın bence ama ramosa karşı maalesef zaafım var😟

Ramos nedir yav satılacak oyuncu kalmadı takımda Nelsson'u satıp Ramosu alan ve ya isteyen adam vizyondan bahsetmesin. Tecrübe eksik olsa takımda anlarım da Nelsson zaten 35 yaşında stoper mentaline sahip bir adam.

Erden Timur Icardi gibi 2-3 oyuncu dediği için Ramos ihtimal dahilinde

Nelsson gidecekse hem 8 hem stoper parasını buradan karşılamalıyız

CL'de tecrübede önemli

nijerya 3. liginden embamba kiyote'ye kim hayır diyebilir ki :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt