Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramos'un pozisyon bilgisi ve oyun liderliği aktif hiçbir futbolcuda yok, bu kadar net söyleyebiliriz bunu. hava toplarında her zamanki hakimiyeti hala var, nelsson'dan yavaş değil. saha dışı düzlemde kulübe katacaklarını zaten tartışmaya lüzum yok. demem o ki bu adam arguably tüm zamanların en iyi defans oyuncusu, istememek için deli olmak gerekir.

Ramos'un geri dönüşü olmaz, alınmamalı diyen her görüşe saygı duyuyorum ama geçen sene Ronaldo gelsin diye kafayı yiyen bir kitle vardı, Ramos Ronaldo'dan şu an çok daha fit bir isim. En az Ronaldo kadar profesyonel ve kendisine bakan birisi. Ramos gelirse yaşına çok da takılmaya gerek yok, işin mali tarafını kulüp bir şekilde hallediyor, o güveni de bana vermiş durumdalar. Gelecekse de neden bu yükün altına giriliyor demem.

Ramos falan bir kenara şu an bizim en büyük ihtiyacımız orta saha. Takımın tüm dengesini sağlayacak, nokta atış, tartışmasız bir isim gerekiyor oraya.

Bu arada Ramos;

Son düzenleme:
nelson giderse gerçekten ramos 1+1 istenir. Ramos lider adamdır , ikon adamdır , avrupada çok ses getirir hem reklam hem ispanyol oyuncuları alırken diğer sezonlarda yardımı ile ben isterim. Hatta çok isterim şahsen. Gelirsede bir forma alırım

2 beğeni attılar birbirlerine diye oldu hep bunlar aynı felix'in takibi gibi

Abdulkerim'in 3 - 4 tane golu vardi ve kacirdiklari oldu ama Nelsson koca bir 0
Ross daha ilk macinda atti.
Abdulkerim ilk milli ve avrupa macinda atti. Hatta Kaan ve Emin bile atti 😁

Burhancan Terzi: "Stoper konusunda bana Ozan Kabak çok makul geliyor. Nelsson kalsa da gitse de Ozan Kabak olsa güzel olur."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt