Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır.

%4 / De Paul
%5 / Bentancur
%8 / Rabiot
%10 / Fabian Ruiz
%13 / Thomas Partey
%25 / Thiago Alcantara
%35 / Pogba

Alınabilme potansiyelleri böyle. Sadece Uğur değil, bir çok yerde de bahsedildi bu 8 isminin ciddi bir isim olacağı. Erden Timur bile ima etti.

Umarım Pogba gibi bir kumar oynanmaz. Bize yerli orta saha şart. Ligde çok zorlanacağız 8+3 mevzusunda.

Pogba bu haliyle ciddi bir isim değil.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hayır.

%4 / De Paul
%5 / Bentancur
%8 / Rabiot
%10 / Fabian Ruiz
%13 / Thomas Partey
%25 / Thiago Alcantara
%35 / Pogba

Alınabilme potansiyelleri böyle. Sadece Uğur değil, bir çok yerde de bahsedildi bu 8 isminin ciddi bir isim olacağı. Erden Timur bile ima etti.

Umarım Pogba gibi bir kumar oynanmaz. Bize yerli orta saha şart. Ligde çok zorlanacağız 8+3 mevzusunda.

Nasıl hesap yaptın renkdaş ? Küsuratları da yok inandırıcı gelmiyor bana böyle olunca.

Şu anki kadromuza 3 tane dünya yıldızı alarak CL yarı final ya da final hedefleseydiniz hangi mevkiye kimi alırdınız? (bütçe sınırsız)

Sirf dünya yildiziyla olmuyor CL'de yari final/final basarisi. Yillardir PSG'yi görüyoruz iste, City de keza yillar sonra ancak basarabildi gecen sezon.

100%

Yillardir kroniklesmis hastalik gibiydi duran top konusu. Gecen sezon bayagi isimize yaradi. Attigimizdan daha fazla kacirdigimiz net pozisyonlar da vardi duran toptan gecen sene.
Abdül'ün 2 topu direkten döndü, net 3 tane %100 pozisyonu çerçeveye sokamadı.

İlk aklıma gelenler bunlar daha da vardır kaçırdığımız.

ramos'un pozisyon bilgisi ve oyun liderliği aktif hiçbir futbolcuda yok, bu kadar net söyleyebiliriz bunu. hava toplarında her zamanki hakimiyeti hala var, nelsson'dan yavaş değil. saha dışı düzlemde kulübe katacaklarını zaten tartışmaya lüzum yok. demem o ki bu adam arguably tüm zamanların en iyi defans oyuncusu, istememek için deli olmak gerekir.

Deli değiliz dostum lüzumsuz masrafa karşıyız. Stoper ikilimizin uyumu var ve gayet iyiler. Varsayımlar üzerinden 37 yaşındaki adamı zaten o kadar masraf yapmışken almak daha büyük delilik. Takımın önemli parçalarından biri hala alınmadı (Rashica) , 8 numara ortada yok. Deli olan sizsiniz kusura bakmayın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt