Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur'a güven falan eyvallah sıkıntı yok ama bence de bu harcamalar çok normal değil.

Geçen sene Avrupa'da olmadığımız için FFP kıskacına girmedik ama bu sene düşeceğiz gibi...

Biraz fazla açıldık bir de üstüne Ramos falan bana kalırsa tam tüy dikmek olur.

Sonra Fatih Hocam gel kurtar diye Dursun Başganı ekranlarda görmek istemem.

Bu işi makul seviyelerde tutmak lazım. Allah korusun CL'ye giremezsek maddi açıdan çok zorlanırız.

1690814664516.webp

Bu sezonda annesi mi çıktı başımıza acaba :)

Reis adamın atletizmi gittikten sonraki en büyük iyi yaptigi şey pozisyon takibi ve bilgisi yav.
Bilgisinden şüphem yok zaten ki ramosu çok severim gelmiş geçmiş en iyi 11de stopere kendisini mutlaka koyarım ama anlatmak istediğim şey farklı

Pozisyon takibini yapamıyo değil yapmıyo,kasmıyo yani artık

Topu aldı diyelim rakipten takım arkadaşına veriyo ve duruyo sanki görevi tamamlamış gibi stop ediyo akabinde atağı yiyince de vücut dili "poff onuda mı ben savunucam" der gibi

Bizim ligde bu işin piri caner mesela bi iyi orta açıyo sonrasında kendi kalelerine atak yediğinde hiç kasmıyo bunuda diğerleri yapsın diyerek,bizim alpsslan da da var bu hatta donkta iyidir bu konuda

Stoper bu kasmamayı kaldırmaz,clde mlde hiç kaldırmaz,galtier gibi 442nin piri bir adam bile ramos yüzünden 3lüye döndü hatalar azalsın diye 4lüde avel avel dolanıyodu ramos dahil psg defansı

PSG'deki son sezonu dikkatle analiz edilmeli

37 yaşında 45 maç ne aga 82 dk ortalama

Erden Timur'a güven falan eyvallah sıkıntı yok ama bence de bu harcamalar çok normal değil.

Geçen sene Avrupa'da olmadığımız için FFP kıskacına girmedik ama bu sene düşeceğiz gibi...

Biraz fazla açıldık bir de üstüne Ramos falan bana kalırsa tam tüy dikmek olur.

Sonra Fatih Hocam gel kurtar diye Dursun Başganı ekranlarda görmek istemem.

Bu işi makul seviyelerde tutmak lazım. Allah korusun CL'ye giremezsek maddi açıdan çok zorlanırız.
ne yazık ki kaliteli oyuncular olmadan başarı yakın değil. önemli olan doğru harcamalar. Şu ana kadar iyi harcama yaptığımızı söyleyebilirim. ayrıca elimizde satmak için iyi oyuncular var; zaniolo, boey, nellson gibi... diğer yandan, kaliteli oyuncular iyi pazarlama ile birlikte iyi sponsorlar ve PR getirir.

Ramos'u Mata sandınız heralde hemen eleştiriyorsunuz Ramos bu Ramos!! Neyse şaka bir yana kesinlikle gelmesin.

Nereye aldırıyor. Psg alabilmiş mi

Real de aldırmışlığı var. PSG de sorun daha farklı bu arada. Ramos değil. Ben önermeye istinaden dedim, evet iyi bir savunmacı hele skorer yani ekstra iş yapan iyi bir stoper sana kupa kazandırır. Benzer örnek İtalya milli takımı euro kup kazandıran tandem

ne diyon yaw

city bizi tokat manyağı yapar

şle katılmak bile başarı

Sen bence başka bir takım tut. CL katılmak başarı mı ? Kofti takımlar var onları da eleyelim bir zahmet. PSV yok Benfica vs yok. Zalgiris, Prag vs..

Ayrıca 2 transfer yaptık cl alırız demiyorum ben. Bir önerme var orda ona istinaden yazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt