Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadro güzel oldu. orta saha da gelirse tek sorun 3. yerliyi bulmak olur. onu da sene içinde çözeceğimize inanıyorum.
fazlası gereksiz olur bence
satış olmadıkça başka hamleye sıcak bakmıyorum.

bu sene içime sinmeyen tek durum aldığımız adamların bonservis açısından geri dönüşü olmayan isimler olması oldu. sadece angelino'yu ayırabiliriz
Bonservis bir tek icardi'ye verdik.

City şuanda Avrupa'nın en iyi futbol oynayan takımı ama tokat manyağı yapar felan bunlar belli olmaz.İnter muazzam bir takım değildi iyi defans yapıyordu.Tek tek ilerlemek lazım önce gruplar sonra gruplar dan çıkma sonra rakibe göre hareket etme şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz demiyorum o seviyede bir kadromuz da var.
İnter iyi defans yapabilen bir takim, onların 10/1ini yapamayiz biz defansif olarak. O acidan gerçekçi olmak lazım.

Şimdilik gruplara kalalım da

İnter iyi defans yapabilen bir takim, onların 10/1ini yapamayiz biz defansif olarak. O acidan gerçekçi olmak lazım.

Şimdilik gruplara kalalım da
Şu kadar soyleyim renkdas Cıty tabi ki çok büyük takım ama İnterden çekinmem ben.Suan Inter'in kadro değeri 485 milyon bizim 216 milyon uçurum yok tecrübe ve futbol ekolü farkı var sadece.

Alakası yok elemelerde ki en yüksek takım bunlar gruplarda Leverkusen Aston Villa gibi takımlar var haber'de algı var.
Ayrica Avrupa Liginden elenip ocak ayinda transferler ile takimlarina kupayi kazandirmak isteyecek olan takimlar da olacak.

Hepsini elediler diyelim bir kac yil önce Intertoto kupasi olarak bilinen cöp tenekesi kupasina ulasma ihtimalleri olabiliyor.

Bence Oliveira ve Mertens'i cok cabuk silip atiyorsunuz.

Özellikle Mertens cok önemli oyuncu, gecen sezon sonlara dogru yasadigi düsüsün en büyük sebebi 35 yasindaki adami tasarruflu kullanmamamiz oldu. Sergio da sezonun sonlarina dogru düsüs yasamadan önce takimin en önemli adamlarinin basinda geliyordu.

Ben Mertens'den bu sene cok daha iyi bir performans bekliyorum ileri hatta cok daha fazla alternatifimizin olacagi ve böylece daha dengeli bir forma dagilimi yapabilecegimiz icin. Sergio'da pek emin degilim ama öyle tamamen itin bir tarafina sokmak da dogru bir yaklasim degil bence.

Izleyip görecegiz artik.

Takım havasını yakalamadan başarı zor gelir. Önce takım oluşturmak lazım. Fb Rvp ve Nani gibi o döneme göre gayet iyi topcular almıştı, sonu hüsran idi.

Şu kadar soyleyim renkdas Cıty tabi ki çok büyük takım ama İnterden çekinmem ben.Suan Inter'in kadro değeri 485 milyon bizim 216 milyon uçurum yok tecrübe ve futbol ekolü farkı var sadece.

Zamanında ajax Porto örnekleri falan var. PSG’nın loserliğı onların sorunu. Lig de bile şampiyonluk verdiler. Bu örneği verip verip kendinizi başarıdan uzaklaştırmayın. Bende Icardi geldi Zaha geldi az kalite olduk kesin alırız demiyorum. Dediğim, hedef koymak ve o kalitede bir takım oluşturup alışkanlık kazanmak. Biz 2012 de reali kazara elesek belki finale kadar yürüyecektik ki 1 gol daha atsak ya da İspanya daki maçta Burak’ın o pozisyona hakem şerefsizi penaltı vermiş olsa deplasman golü ile elemiş olacaktık. Abartmayalım da hayal de kurmayalım ancak erişilebilir birşey bu ne olursa olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt