Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha :)

1690816390692.webp

Erden Timur'a güven falan eyvallah sıkıntı yok ama bence de bu harcamalar çok normal değil.

Geçen sene Avrupa'da olmadığımız için FFP kıskacına girmedik ama bu sene düşeceğiz gibi...

Biraz fazla açıldık bir de üstüne Ramos falan bana kalırsa tam tüy dikmek olur.

Sonra Fatih Hocam gel kurtar diye Dursun Başganı ekranlarda görmek istemem.

Bu işi makul seviyelerde tutmak lazım. Allah korusun CL'ye giremezsek maddi açıdan çok zorlanırız.
Muhasebeci Nurullah Fethi

IMG_20230731_171223.webp

Zamanında ajax Porto örnekleri falan var. PSG’nın loserliğı onların sorunu. Lig de bile şampiyonluk verdiler. Bu örneği verip verip kendinizi başarıdan uzaklaştırmayın. Bende Icardi geldi Zaha geldi az kalite olduk kesin alırız demiyorum. Dediğim, hedef koymak ve o kalitede bir takım oluşturup alışkanlık kazanmak. Biz 2012 de reali kazara elesek belki finale kasar yürüyecektik ki 1 gol daha atsak ya da İspanya saki maçta Burak’ın o pozisyona hakem şerefsizi penaltı vermiş olsa deplasman golü ile elemiş olacaktık. Abartmayalım da hayal de kurmayalım ancak erişilebilir birşey bu ne olursa olsun.
En basitinden geçen seneyi baz alırsak Milanin yari finale kadar eledigi takimlara bakarsak kura şansı çok önemli.Yari finale kadar Porto Benfica ile de eslesebilirsin ya da UEFA son 16 da Barcelona da denk gelebilir bizim ilk başta kura şansına ihtiyacimiz var formumuz artikca ondan sonrasına tek tek bakmamız lazım.

cl kalamazsak eğer sanırım al ile konferans ligi arasında maddi olarak pek bir fark yok diye hatırlıyorum

Avrupa ligine kalırsak gruplardan direkt konferansa kayalım bence bu kadro ile yürüye yürüye kazanırız o kupayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En basitinden geçen seneyi baz alırsak Milanin yari finale kadar eledigi takimlara bakarsak kura şansı çok önemli.Yari finale kadar Porto Benfica ile de eslesebilirsin ya da UEFA son 16 da Barcelona da denk gelebilir bizim ilk başta kura şansına ihtiyacimiz var formumuz artikca ondan sonrasına tek tek bakmamız lazım.

Kura şansına katılmamak elde değil. Dünya Kupasında da kura şansı yanımızdaydı Brezilya hariç. Neyse, Juveli gruptan çıkmış bir takımız genlerimizde var CL alışkanlığımız var. Biraz kalite şans vs gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt