Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F2YAELaW8AArJZF

yaniyor

Düşünürken aklıma takıldı 8-10 yıl önce her transfer döneminde adı bizimle yazılan siyahi skorer bi orta saha vardı.Adını hatırlayan yazsın pls.

Çiçaldu konusunda ftyi eleştirdim ftciler gelsin 2 kavganın belini kıralım

cl kalamazsak eğer sanırım al ile konferans ligi arasında maddi olarak pek bir fark yok diye hatırlıyorum

Avrupa ligine kalırsak gruplardan direkt konferansa kayalım bence bu kadro ile yürüye yürüye kazanırız o kupayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kadro bir 8 takviyesi ile Şampiyonlar Liginde Çeyrek, Avrupa Liginde Final, Konferansta Şampiyonluk favorisi gerçekten.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir sonraki turda ilk maç deplasman mı ev sahibimi olucaz belli mi?

Kamada madem bu kadar kreatif ve koşuyo gelsin ya 8e

Ras tor kamada zaha
Zani ikardi

Eh işte

Ozan'ı da Merih'i de beğenmem ama mecburiyetten ikisinden birini alacağız gibi. Başka türlü 3 yabancı kuralını aşmak imkansız gibi duruyor.
Tercih yapmam gerekirse Ozan'ı tercih ederdim. Merih'i öne çıkaran temel şey insanüstü fiziği idi. Sakatlıktan sonra onu kaybedince alalade bir oyuncuya dönüşmüş.
Ozan 2.5 yıl içerisinde sırayla Stuttgart, Schalke, Liverpool yapıp geriye gitmeyi başarabilen bir oyuncu ama kendini bulabilir tekrar bizde. Fundamental olarak daha üst düzey bir oyuncu ve ayağı daha iyi olarak aklımda kalmış.

Nevzat Dindar: " Kamada'nın Okan hocanın istediği 10 numara profiline uyduğu bir gerçek. Galatasaray Kamada için masada. Oyuncu Milan ve Lazio ile görüştü anlaşamadı. Galatasaray sabırlı davranıyor. Erden Timur'un Kamada için bir formül aradığını biliyoruz. Ama kolay bir transfer değil"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt