Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünsalla karşılamaya gidiyorlarAhmede sorayim
Onlar daha sonra gelir. 3. olanlar
İlk başarılı olduğu numaraymış geçen yıl olan koçuk da diye alamamış.Torreira neden 34’ü aldın yaw
Kadro bir 8 takviyesi ile Şampiyonlar Liginde Çeyrek, Avrupa Liginde Final, Konferansta Şampiyonluk favorisi gerçekten.cl kalamazsak eğer sanırım al ile konferans ligi arasında maddi olarak pek bir fark yok diye hatırlıyorum
Avrupa ligine kalırsak gruplardan direkt konferansa kayalım bence bu kadro ile yürüye yürüye kazanırız o kupayı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merih > OzanNelsson giderse Ozan Kabak alalim
Söyle düzeltme yapalım kadromuz Cl çeyrek final zorlayacak UEFA da final zorlayacak konferans da kupayı alacak bir kadro ya sahip.Kadro bir 8 takviyesi ile Şampiyonlar Liginde Çeyrek, Avrupa Liginde Final, Konferansta Şampiyonluk favorisi gerçekten.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Söyle düzeltme yapalım kadromuz Cl çeyrek final zorlayacak UEFA da final zorlayacak konferans da kupayı alacak bir kadro ya sahip.Kadro bir 8 takviyesi ile Şampiyonlar Liginde Çeyrek, Avrupa Liginde Final, Konferansta Şampiyonluk favorisi gerçekten.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çiçaldu konusunda ftyi eleştirdim ftciler gelsin 2 kavganın belini kıralım
İlk önce Ludogorets çektiler sonra bizi deplasman muhtemelen.Bir sonraki turda ilk maç deplasman mı ev sahibimi olucaz belli mi?
ÇiçildaoÇiçaldu ne?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Çiçaldu konusunda ftyi eleştirdim ftciler gelsin 2 kavganın belini kıralım