Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine üstüme çullanmayın ama Zaniolo’ya 25m+ teklif varsa mutlaka gönderilmeli

Zani - zaha - rashica - kerem - morutan - baris - yunus - yusuf 8’lisinden hangi 6’sını keseceksin ki. Bence rashica kendini hazır hissettiği her maçta 11 başlamalı

Zaniolo - Zaha - Kerem - Icardi ile başladığın ve 8 no’da türk oynattığın senaryoda sadece fifa’da kazanırsın maç

Rashica’yi banko 11’e yazıyorum. CL ayrı lig ayrı gibi tezlerle gelmeyin Zaniolo’yu her lig maçında yedek oturtmayacağız sonucta

Rashica’yi yazdık, Zaha’yı 10no’ya yazdık, Kerem’i sola koyduk

Bu durumda Zaniolo - Morutan - Barış - Yunus - Yusuf kalıyor

10 no’da Zaha’nın alternatifi Mertens (belki Halil)

Kanatlarda Rashica ve Kerem’in alternatifine 2 topcu secmemiz lazım. Morutan - Zaniolo - Yunus - Barış - Yusuf kalıyor

Zaniolo gibi potansiyel 30m+ topcu’yu bu durumda alternatife koyamayız

25m üstü teklif varsa satılmalı

Bir de 10 no alacağımız söyleniyor aklım almıyor. Hangi birini keseceksin yaw resmen fifa’ya yönelik kadro kuruluyor

Morutan gitmeyecekse:
Kerem demirbay + sağlam defansif 8 in
Zaniolo, yusuf, miço out

Birkac yerli de kiralanır zaten onları saymıyorum

Bu yeterli bence
Ne 25'i yaw. Aldığımız parayı veren olursa vermek lazım. İtalyanlar cimriler vermez zaten

Umarım hoca Çarşamba günü Bakambu hazır değil diye BAY’la çıkmaz maça 😄

Skysport 20 dk önce
Screenshot_20230731_191043_Samsung Internet.webp

Oynayacak zaten şüphen olmasın bence Zaniolo, icardi ve torreira dan sonra en kaliteli 3. Adamımız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Henuz degil, suan orada koskoca bir kerem var. Cocuk sizin zaniolo hayalinizdeki her seyi yapti ama zaniolonun yarisi kadar yazmiyorsunuz

Henuz degil, suan orada koskoca bir kerem var. Cocuk sizin zaniolo hayalinizdeki her seyi yapti ama zaniolonun yarisi kadar yazmiyorsunuz

Kerem takımdaki en büyük zayıf halka yapma r’daş gözünü seveyim yerli olmasa Kerem ilk 11 in yanından geçemez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay be paralara bak

Ferguson sonrası başarısı olmayan her sene mal mal oyunculara para gömüp şamar oğlanı olan kulübe sırf premier lig takımı diye verilen paralara bak yav.
60 milyon bandini da ilk bunlar aşmıştı ne var şunlarda anlamıyorum.
Böyle boş paralar almaya devam ettikleri sürece ajaxı falan 100 milyonluk transferlerle ihya etmeye devam ederler.
Şerefsiz adidas zahasından icardisine oradan zanilosuna kadar bir sürü adam var ver senelik 25 milyon yolumuzu bulalım.

10 no alıcakmıyız cok merak ediyorum

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt