Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred -> Arabistan

gibime geliyor
Fabrizio araplar da istiyor demişti

Herifler piyasada haksız rekabet maalesef
Icardi gibi , ekibimizi görmüş bit futbolcu olsa neyse derdim ama
Araplardan teklif yok henuz,sadece ilgililer.ortalığı karistirma murti🤨

Sonra Ramos u araplara çakalım 15m bonservise yerine Merih alalım

Ben yaptığı katkıya bakıyorum, aynı demedim. Futbol bana göre mi değil mi bilmiyorum ama burada laf ettiğim oyuncular sezon içinde genelde patlıyor. Örnek Cicaldao bu sene de mertens
5-6 maç sonradan girdi zaniolo. Gerçek anlamda 2-3 maç üst üste ilk 11 bile oynamadı. Bence oyuncuyu değersizleştirmeye çalışmak yakışmıyor. Kerem'i severim ancak zaniolo potansiyelinde bir topçu değil malesef. Zaniolo cl de oynarken rakipte gördüğünüz lan neden bu topçular bizde değil diye sorduğunuz adamdır. İki oyuncumuzun da değerini bilelim ve eleştiriyi biraz erteleyelim derim sadece.

batuhan şen yedek kalmak istemiyor mu neden günay diye bu kadar ısrarcıyız anlamadım batuhan daha iyi kaleci

Günayı bence ciddi bazı maçlarda ilk 11 düsünüyor hoca okan kocuk geçen yıl o güveni tam veremedi bir iyidi bir kötüydü. Günay denenecek şimdi. İyi çıkarsa baya maç oynar ligde

Ozan'ı da Merih'i de beğenmem ama mecburiyetten ikisinden birini alacağız gibi. Başka türlü 3 yabancı kuralını aşmak imkansız gibi duruyor.
Tercih yapmam gerekirse Ozan'ı tercih ederdim. Merih'i öne çıkaran temel şey insanüstü fiziği idi. Sakatlıktan sonra onu kaybedince alalade bir oyuncuya dönüşmüş.
Ozan 2.5 yıl içerisinde sırayla Stuttgart, Schalke, Liverpool yapıp geriye gitmeyi başarabilen bir oyuncu ama kendini bulabilir tekrar bizde. Fundamental olarak daha üst düzey bir oyuncu ve ayağı daha iyi olarak aklımda kalmış.
Ozan yuavaya dönebilir
Diğer takımlarda olduğundan daha iyi oynar
Artı topla çıkışlarıda iyi gayet
Forma girer ,önünde tor olduğunda 🤌

Günay 5 senedir ligde belli bir istikrarı yakaladı, tecrübeli bir kaleci.
Batuhan’ın daha çok oynayarak kendini geliştirmesi lazım. Bu yaşta yedek kalması halinde kendini geliştirmesi zor. O yüzden Gaziantep’e kiralık gitmesi hem kendisi hem bizim için mantıklı

Günay Batuhan'dan en az 2 gömlek daha iyi kaleci yaw geçen sezon bu iki kalecinin herhangi bir maçını izlemek yeterli bence bunu söylemek için. Batuhan baya hantal ve şutlara çok geç tepki veriyor Günay ise çok daha atletik ve dengeli bir kaleci. Kasımpaşa gibi çok gol yiyen bir takımı bile baya iyi noktalara getirdi Günay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt