Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.475
- 2.907
- 2.313
İyi akşamlar arkadaşlar.UEFA bu dangalakları niye incelemeye almış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene kötü bir sene olmuşGeçen sene 16 maçta 4 gol atmış
Eyvallah hemen bir kontrat o halde ve hadiseyle de tanıştırayım o olmazsa olmaz@Murat Boz abi benim şarkılarımı alır mısınız,madem beğeni verdiniz.tarkanin vokalistiykende beğenirdim abi sizi
Iyiyse niye kimse almiyorkamada ile ilgili niye herkes bir anda negatife döndü? bizim ihtiyacımız olan adam degil ama gayet iyi oyuncu.
Uefa her takımı inceliyor özellikle bir durum yokİyi akşamlar arkadaşlar.UEFA bu dangalakları niye incelemeye almış
Eyvallah : ) nöbette de yazin diye latife yaptımEyvallah hemen bir kontrat o halde ve hadiseyle de tanıştırayım o olmazsa olmaz![]()
rashicadan haber var mı?Günay imzayı attı kap bekliyoz, kerem arabayla geliyor herhalde
Yok, onlar 9 üstü istiyor biz 6 veriyoruz sanıyorum.rashicadan haber var mı?
almıyor mu alamıyor mu?Iyiyse niye kimse almiyor
Gelsinmesin diyorsun.Yani ramos gelse de olur, gelmese de olur ne bileyim.gelsin diyenlere de katılıyorum,gelmesin diyenlere de katiliyorum.ramos hem gelsin hem de gelmesin bence
Lan aynısını Zaniolo için niye söylemiyorsun asdhasdjhGeçen sene kötü bir sen olmuşama yetenek potensiyel çok yüksek. Atlético 126 boşa vermedi
Transfer bütçesini komple gömmüş davarlar
Profesyonel futbolcu Ante Rebic transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.
Oyuncu ile 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşmaya varılmıştır.
Oyuncuya, 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için net 2.500.000 Avro garanti ücreti, net 280.000 Avro imza parası ve müsabakada yer aldığı süreye bağlı olarak azami net 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.
Yani ramos gelse de olur, gelmese de olur ne bileyim.gelsin diyenlere de katılıyorum,gelmesin diyenlere de katiliyorum.ramos hem gelsin hem de gelmesin bence
Aynen boşa verdi. Kerizman'dan gelen parayi cer cop ettiler.Geçen sene kötü bir sene olmuşama yetenek potensiyel çok yüksek. Atlético 126 boşa vermedi
Keremin kurulu düzeni varmışkerem demirbay
günay güvenç
geldi mi?
Zaniolo için de yazıyorum. Yarın Felix gelsin 4 maç gol asist yapmasın çok pis söverim. Zaniolonun potansiyeli man citynin sağ forveti olmak. Fakat her maç bizim hayal ettiğimiz gibi gol asist yapmalı yapmazsa her türlü lafı ederim.Lan aynısını Zaniolo için niye söylemiyorsun asdhasdjh
aralarında sadece 3 ay var