Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim stadın yanına salon ile beraber avmyi yapmamız gerekiyor. Çok ciddi gelir ihtimali var. Ayrıca Galatasaray adasından da çok ciddi para kazanılması gerekiyor local gibi kullanıyorlar anlamıyorum. Her gece organizasyon yapsan zaten çok ciddi para gelir

felixin barcelonaya dair sözlerini retwtledi fabrizio

Ramos da gelirse beini iptal ediyorum kesin patlar bu sezon takım daha böyle ucucaz kacicaz diye girdiğimiz sezonlarda yamulmadigimiz yok gibi çok da olmadı ama olduğunda hüsran oldu gibi geliyor bana kim nerde nasıl oynayacak muamma geliyor bana biraz biz de frene basıp, satış filan kovalamaliyiz sanki mesela şu Yusuf Demir aklıma geldikçe tutuluyorum zararına bile olsa gitse keşke
Screenshot_2023-07-31-21-07-57-76_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

* Non fui, fui, non sum, non curo.

Turkish: Fui olmayan, fui, toplam olmayan, curo olmayan.

Doğru çevirebildim mi renktaş?

Ramos da gelirse beini iptal ediyorum kesin patlar bu sezon takım daha böyle ucucaz kacicaz diye girdiğimiz sezonlarda yamulmadigimiz yok gibi çok da olmadı ama olduğunda hüsran oldu gibi geliyor bana kim nerde nasıl oynayacak muamma geliyor bana biraz biz de frene basıp, satış filan kovalamaliyiz sanki mesela şu Yusuf Demir aklıma geldikçe tutuluyorum zararına bile olsa gitse keşke
Araya o virgülü koyman iyi oldu. Soluklanabildik.

bayerne yenildikleri maçlarda ramos olmasa 5 6 yiyebilirlerdi 1-0 2-0 yenildiler sayesinde
Hocam Ramos çok büyük isim. Ama bence yanlış hamle olur. Ha şöyle max 2.5-3m 1 senelik sözleşme deseler havada kabul ederim ama icardi nin 10m aldığı yerde ramos en az 6-7 ister

Zaniolo satılsın,nelsson satılsın. Sıradaki Kurban kim muslera mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt