Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en fazla gravenbergle ilgilendiğimizi ve transferin imkansız oldugunu söyleyecekler.bunu bizde biliyoruz.fred perşembe veya cuma gelir gibi.

gravenberg gelirse çok sevinirim o ayrı

Ekli dosyayı görüntüle 213044

maçı verebilecek kanallar listesinden GSTVyi çıkaralım ahbert
an itibariyle
1690835650104.png
'de yayınlanma ihtimali daha güçlü gibi

ulan ne pizza yedirecek bir transfer ne sibel can dinletecek bir transfer haberi var.lanet olsun böyle geceye

ulan ne pizza yedirecek bir transfer ne sibel can dinletecek bir transfer haberi var.lanet olsun böyle geceye

Fırına bazlama ekmeği üzerine hafif salça ve ketçapı sürüp, üzerine rende kaşar, 3/4 zeytini parçalayıp kekik ve az zeytinyağı dökerek 190 derecede 15 dk pişirdikten sonra yemelik bir gece.

Summer Mix 2023 Deephouse açabilirsin Sibel yerine

Katıl chatinden iyi para geliyor olabilir. Golden sonra falan bence iyi para gönderilir. Imza toreninde baya para gönderen vardı.

Bu orta saha transferi muhabbetinden sıkıldım artık. Takıma öncelikle kesiciliği yeterli, zeki ve pasör bir 6 numara lazım; o tanıma uyan Paredes' ten başka isim geçmedi bildiğim...Paredes olmuşu; alamıyorsan, mesela Mohamed Kaba gibi genç ve 'yeni Paredes' olmaya aday birilerini yoklarsın...

Adam, ''Demirbay ve Fred gelsin' diye yırtınıyor; bunlarla kadro kurmasını söylüyorsun, ' o zaman falanca ve filanca da gelsin' cevabını alıyorsun. Hangi Evrende yaşıyor, Allah bilir...

Edit: Trolle denk gelmişim kusura bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt