Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele genel olarak daha potansiyelli olsa da Fred daha net katkı verecek bir oyuncu gibi geliyor bana, Son sezonda United'da 50 üzerinde maçta oynamış ve form olarak en üst seviyesine yakın durumda. Fred veya Ndombele'den birisi gelecekse Fred olsun isterim açıkçası.

ndombele, parades, fred birbiri ile alakası yok..

Gerçekten verirler miydi ?
Verirlerdi tabii Min Jae taş gibi stoper

Nelsson da yakın seviye ama bir tık altı, fizik olarak geri olsa da pozisyon bilgisi daha iyi

Sırf gösterişsiz diye Nelsson’u küçük görüyor çoğu kişi adam 2 senede 80 maç oynadı, 1 kere hatasından gol yedik geçen hafta her şeyine sövüldü, leş stoper oldu bir anda

Felix gelmeyecek.
Goretzka gelmeyecek.
Ryan gelmeyecek.
Verratti gelmeyecek.

Bu tip gerçekçi olmayan hedefler üzerine tartışmaya son verelim.
Şampiyonlar Ligi biletini alalım, gerçekçi olmayan biri gerçek olacak.
Ha bu arada Mata kontenjanı gibi saçma bir adlandırma var, takıma liderlik yapacak bir çok kişi var, 3 5 maça çıkacak adam ile işimiz olmaz.

Şampiyonlar Ligi biletini alalım, gerçekçi olmayan biri gerçek olacak.
Ha bu arada Mata kontenjanı gibi saçma bir adlandırma var, takıma liderlik yapacak bir çok kişi var, 3 5 maça çıkacak adam ile işimiz olmaz.
İstersen gruptan çık yine gelmeyecekler.

Kulüpleri Icardi gibi maaşlarını öder beleşe kiralama noktasına gelmeleri lazım bunun için.

Her birine hiç teklif olmasa 20 m euro verir bir çok yer.

Zaman asimi yoksa UCL yaptigimiz an Nelsson gider gibi. Zaman asimi yoksa cok riskli.

Kaç istiyor bilmiyorum da Mata kontenjanından isteriz adminim. Getiren de Mata olur. Yabancı sınırında bağımsız tabii
Takımda yeterince yıldız var bize savaşçı asker oyuncular lazım artık. Bu denge kurulmazsa bu takım asla potansiyeline ulaşamaz.

Ramos geçen sene 40 maç oynadı da çok mu hareketliydi sanki, 3lü stoperde daha denge stoperi rolündeydi, gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt