Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele form durumundan dolayı içime sinmiyor hiç öte yandan form durumu böyle olmasa ismini zikredemezdik eğer tutarsa Torreira ikisi baya bi götürür gerçi

Kerem+8 numara ile bence transferi kapatalım, olabiliyorsa rashica da olsun ama elzem değil. Transfer obezligi yapmaya gerek yok, kadro şuan hali hazırda bile şişti

Ramos tabiki katki saglar ama stoper ihtiyacimiz yok bana göre

Nelsson-Abdülkerim-Kaan-Emin

Bu stoper hatti ile gecen sezon az gol yedik ve az pozisyon verdik

Nelsson gitmeden o bölgeye transfer ihtiyacimiz yok

Ayrica mata kontenjani diyen arkadaslar,mata yillik 1.8 milyon’a oynadi ve denedik tutmadi oynadigi maclarda az cok katki verdi

Ramos firsat transferi mi,bence evet ama simdilik ‘firsat transferini’ baska bir bölge icin kullanmak daha dogru

Nelssona kimse 25 milyon vermez, taraftarız diye gerçekleri söylememek olmaz, ben nelssonu severim ama forumda da bence çok abartılıyor,bugün Bayern forması giyen kmj bile 18 milyona gitti
Kim bu sene 50 ettiyse bu napolinin kendisine kattığı ekstra özellikler nedeniyle mi peki? Aynı adam anlık dağılmaları var ve kıçını koruyup tek hedefe yönelttiğinde başarılı olan bir oyuncu ancak bayern gibi takımlarda açık alanda oynayacak. Nelsson da bu sene diyelim 12ye gitti premier lig kulübüne 22 maç oynadı, 24 yaşındaki danimarkalı bir oyuncu bir sonraki transferi kaç olur.
O da 40-50 arasına gider. Peki bizde niye 25 etmiyor.

Kendi kendimizi küçümsedikçe bu ligden 20üstü oyuncu satamazsın. 30 milyon felixe ver uefa şampiyonu ol 20 milyon eder denilmeye devam eder. Kabuğumuzdan sıyırılmamız lazım.
Savaşın ortasındaki adamlar 70e oyuncu satıyor.
Bir ukraynalı oyuncu 70 ediyor evet.
Adamlar 25 milyonu maigure gibi rezil herif için bile kabul etmiyor.

Takımda yeterince yıldız var bize savaşçı asker oyuncular lazım artık. Bu denge kurulmazsa bu takım asla potansiyeline ulaşamaz.

Ramos geçen sene 40 maç oynadı da çok mu hareketliydi sanki, 3lü stoperde daha denge stoperi rolündeydi, gerek yok.
Psg maçlarını izlemeden istemiş arkadaşlar oynadığı maç sayısına bakarak da eski ramosun olmadığı net. Üstelik 1 yaş daha üstüne koymuş olacak.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndombele riskini alirim yasi itibari ile bu riske deger iyi bir takim icinde eski haline doner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt