- 26 Ocak 2021
- 41.201
- 40.464
- 3.078
Seninki al ittifaq'a gitmiş gerard ile top tepecekmiş. Yılda 10 milyon alıyordur ordaNdombele gelince benden özür dileyecek misin? @Hüsnü Ayabakan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninki al ittifaq'a gitmiş gerard ile top tepecekmiş. Yılda 10 milyon alıyordur ordaNdombele gelince benden özür dileyecek misin? @Hüsnü Ayabakan
Hayırdır renktas resmi teklif mi yaptık ? Niye bu konunun üzerinde bu kadar durdun.
Valla ben gaza gelirim de 2 aydır o kulüp senin bu kulüp benim görüşüp beğenemeyen herif yapar mı orası meçhul bende.Renkdaşım böyle bir takıma sen bende katılsak gaza geliriz, bu takımda oynamak için ekstra antrenman yaparlar yine imzayı atarlar, Gs gerçekten seksi bir kulüp.
Geçen Sneijder Drogba 'li kadro ile Real 'i 3-2 yendiğimiz ama Madrid 'te turu zaten kaybettiğimiz maçı izledim, defansta Semih ve Gökhan Zan var. Turu neden ilk maçta kaybettiğimiz gayet açık, Nelson, Apo, Emin ve Kaan ile gruplarda 3. olayım yeter diyorsun ama Zalgiris 'te bile patliyorsun. Bence yine de bir dusun renkdas yeter mi stoperler diye ..Ramos tabiki katki saglar ama stoper ihtiyacimiz yok bana göre
Nelsson-Abdülkerim-Kaan-Emin
Bu stoper hatti ile gecen sezon az gol yedik ve az pozisyon verdik
Nelsson gitmeden o bölgeye transfer ihtiyacimiz yok
Ayrica mata kontenjani diyen arkadaslar,mata yillik 1.8 milyon’a oynadi ve denedik tutmadi oynadigi maclarda az cok katki verdi
Ramos firsat transferi mi,bence evet ama simdilik ‘firsat transferini’ baska bir bölge icin kullanmak daha dogru
8 numara adı ya hiç çıkmamış ya da üzerinde durulmamış biri gelecek muhtemelen
menajeri için çok paracı demişlerdi sanırımParasını verirsek alırız, imkansız bir iş değil ama ağustosa kadar boş geçirmesi de paragözlük göstergesi.
Kim bu sene 50 ettiyse bu napolinin kendisine kattığı ekstra özellikler nedeniyle mi peki? Aynı adam anlık dağılmaları var ve kıçını koruyup tek hedefe yönelttiğinde başarılı olan bir oyuncu ancak bayern gibi takımlarda açık alanda oynayacak. Nelsson da bu sene diyelim 12ye gitti premier lig kulübüne 22 maç oynadı, 24 yaşındaki danimarkalı bir oyuncu bir sonraki transferi kaç olur.
O da 40-50 arasına gider. Peki bizde niye 25 etmiyor.
Kendi kendimizi küçümsedikçe bu ligden 20üstü oyuncu satamazsın. 30 milyon felixe ver uefa şampiyonu ol 20 milyon eder denilmeye devam eder. Kabuğumuzdan sıyırılmamız lazım.
Savaşın ortasındaki adamlar 70e oyuncu satıyor.
Bir ukraynalı oyuncu 70 ediyor evet.
Adamlar 25 milyonu maigure gibi rezil herif için bile kabul etmiyor.
Mata konusunu üstüme alındım; Mata saha içi tutmadı ama soyunma odası mentorlük yapıp Angelino çözdü. Ramos da mentor olarak yedekte durmayı kabul ederse uzun vadede çok şey katar. Drogba Zaha, Muslera’nın Torreira’yı getirmesi; Ramos’un da buralarda çok faydası olur. Mata gibi bitik bir isim değil. Maaşı için 2-2,5 kafamdaki rakam. Takım bulamazsa, Avrupa’da kalmak isterse neden olmasın diyorum sadece.Ramos tabiki katki saglar ama stoper ihtiyacimiz yok bana göre
Nelsson-Abdülkerim-Kaan-Emin
Bu stoper hatti ile gecen sezon az gol yedik ve az pozisyon verdik
Nelsson gitmeden o bölgeye transfer ihtiyacimiz yok
Ayrica mata kontenjani diyen arkadaslar,mata yillik 1.8 milyon’a oynadi ve denedik tutmadi oynadigi maclarda az cok katki verdi
Ramos firsat transferi mi,bence evet ama simdilik ‘firsat transferini’ baska bir bölge icin kullanmak daha dogru