Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
İçimden bir ses Zielinski gelecek diyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoperi ne yapacağız acaba? Baniya mı alınır yerli statüsünde?Bunu ben haziranda söylemiştim zaten.
Mertens güzel referans verir oyuncu tarafında sorun olmaz ama Napoli ikna etmek sorun olabilir.İçimden bir ses Zielinski gelecek diyor..
içindeki sesin daha önce bildigi transfer oldu muİçimden bir ses Zielinski gelecek diyor..
Karagumruk stoperi yerli statusunde mi ? Ben o adamı büyüklerle olan maclarda izledim son derece derli topluydu, dikkatimi cekmistiStoperi ne yapacağız acaba? Baniya mı alınır yerli statüsünde?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zielinski 3lü orta sahanın ofansifi değil mi? bize böyle bir adam gerekli değil kiİçimden bir ses Zielinski gelecek diyor..
zakaryan ailesine böyle seslenmişgercek hesabımdan baktım.zakharyan zahanın 3 Galatasaraylı postunu begenmiş ha.diğerlerini arada sırada begeniyo
Profil efsane beİçimden bir ses Zielinski gelecek diyor..
zakaryan ailesine böyle seslenmiş
gelmez sergben gecen ocak ayı yazdım.bu yaz kesin ayrılyo ama bize mi gelir göreceğiz
12+1le isi bitiririzFrankfurt’a Sow için 11+2’lik Lazio ve 9+3’lük Sevilla teklifi varmış.
Düzeltme: lavuğu takip edince çıktı, seri beğeniyor Zaha postlarını… o şimdi bin pişmanFake gibi, like gözükmüyor
Nelsson satılmadığı sürece stoper transferi beklemiyorum.Stoperi ne yapacağız acaba? Baniya mı alınır yerli statüsünde?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi