Han Kutlu
Aslan Üye
- 31 Temmuz 2019
- 7.633
- 3.279
- 673
Admin senin topçu görüşüne ciddi manada ben de dahil çok kişinin değer verdiğini düşünüyorum özellikle gedson yorumun benim denk geldiğim kanıt niteliğinde çok iyiydi.. ben de nelssonun iyi olduğunu düşünüyorum ama bence yeterli değil üst seviye için. özellikle diagne, abubakar karşısında sivas 2.golde falan örnek olarak iyi sınav vermedi bence.. özellikle açık alanda sıkıntı yaşayacak bence bu sene sıklıkla.. daha süratli bir adam lazım oraya. akerim yerli statüsü mecbur oynayacak o da çok hızlı değil.. ayrıca torreira çok savaşçı bir oyuncu olmasına rağmen 8taş karşısında özellikle iki kornerdeki durumu orta sahada top kaptırışı avrupa futbolunun daha güce dayalı olduğu düşünülünce biraz soru işareti. fredde kısa boylu ama fizik olarak sanki daha güçlü.. bence torreira 12, boey 18 üzeri transfer ücretleri çok iyi olurdu diye düşünüyorum. mutlaka hatırlıyorsundur ama yine de ekledim..Nelsson satılmadığı sürece stoper transferi beklemiyorum.
undefined Maç Özeti (Video) | beIN SPORTS
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
sen ne dersin?