Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele riski Fred'in 30 yaşındaki maliyetinden daha mantıklı.
Fred 30yaş. 2+7 bons. 3.5m yillik, 3yil imzalasan 19.5m toplam maliyet

Dombele 27yaş. 2+9bons. 4.5m yillik, 3yil imzalasan 24.5m toplam maliyet

Fredin tutma olasiligi daha olasi, tuttu ve sana 2 sampiyonluk ve sampiyonlar ligine katilim da katki sagladi ama satamadin diyelim

Dombele riski daha buyuk ya. Oldu da tutmadi

Bu şartlarda hala yaş dolayindan dombele mi secersin fred mi?

bozuk saat hususu vuku bulmuş

kepaze eyübü dikkate almağa gerek yok

Bütün kaderimizi 8 numaraya alacağımız adam belirleyecek haydi sağlam birini al erden başkanım

Ndombeleden tek korkum imbula örneği oda böyle iyi giden kariyeri düşüşe geçmişti 25 li yaşlarında sonrası tuzlaspor

Katilmiyorum buna. Bu haliyle bir soru isaretiyken defansimiz genel manada, bir de ustune 2 as adami yedekleyecek elde dogru duzgun Kaan Ayhan var sadece ki onu da gorduk gecen sezon Nelsson yoklugunda cuvalladik.
Benim beklemiyor oluşuma niye katılmıyorsun onu anlamadım.

İstemiyorum, alınmamalı ya da başka bir şey demiyorum, beklemiyorum stoper transferi.

Ndombele kiralıksa denenir fakat bonservisli büyük risk 2-3 senedir duba gibi takılıyor maçlarda onun yerine paredes’i tercih ederim.

Eleme maçlarını bi yere satmadıysak youtube katıl mantıklı olabilir.
Ben dijital yayıncılık işleri ile uğraşmamızı çok olumlu buluyorum

Öncelikle yayın havuzunun ne olacağı belli olmayan bir ülkede yaşıyoruz

Yarın öbür gün maçların yayın hakkını kulüpler kendileri alabilir

Böyle bir senaryo yaşanırsa acemilik çekmeden direk bu işe başlayabiliriz

Kısaca hem bunun altyapısını hazırlamış oluyoruz hem de para direk kulübe kalıyor

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tek bir dandik haber kanalı dışında Nelssona dair haber duyduk mu ?

Boşuna tartışılıyor gibi geliyor

Admin senin topçu görüşüne ciddi manada ben de dahil çok kişinin değer verdiğini düşünüyorum özellikle gedson yorumun benim denk geldiğim kanıt niteliğinde çok iyiydi.. ben de nelssonun iyi olduğunu düşünüyorum ama bence yeterli değil üst seviye için. özellikle diagne, abubakar karşısında sivas 2.golde falan örnek olarak iyi sınav vermedi bence.. özellikle açık alanda sıkıntı yaşayacak bence bu sene sıklıkla.. daha süratli bir adam lazım oraya. akerim yerli statüsü mecbur oynayacak o da çok hızlı değil.. ayrıca torreira çok savaşçı bir oyuncu olmasına rağmen 8taş karşısında özellikle iki kornerdeki durumu orta sahada top kaptırışı avrupa futbolunun daha güce dayalı olduğu düşünülünce biraz soru işareti. fredde kısa boylu ama fizik olarak sanki daha güçlü.. bence torreira 12, boey 18 üzeri transfer ücretleri çok iyi olurdu diye düşünüyorum. mutlaka hatırlıyorsundur ama yine de ekledim..

sen ne dersin?
Koca sezondan bu kadar görüntü çıkarabiliyoruz, daha fazla çıkar mı?

Ligde Nelsson iyi stoper değil diyorsan bununla aynı fikirde olmam zaten mümkün değil, kendisi ligin net şekilde en iyi stoperi, kapışabilecek de sadece Saiss vardı. Aboubakar konusuna girmiyorum, durdurması çok zor bir adam. Mesela Dünya kupasında Fransa karşısındaki performansını ben referans olarak koysam üst seviyedeki başarısı için ispat olacak mı?

Avrupa’da risk ise gruplara kalacağımız bile meçhulken gidip en iyi takımlar seviyesinde stoper alamayız, almamalıyız da. Avrupa’da oyuncu alarak da başarılı falan olamayacağız. Her sene aynı geyik yapılıyor, herkesi değiştirelim Avrupa’da da başarılı olalım, bu mümkün değil. Bugün çok övülen Ramos 3lü savunmayla kaç tane gol yedirdi geçen sene PSGye, o da ayrı konu.

Neyse, bana biraz kadroda şimdiden günah keçisi arıyoruz gibi gelmeye başladı. Ujfalusi sonrası gelen en iyi stoper Nelsson benim gözümde.

110726.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt