- 8 Temmuz 2015
- 35.771
- 70.599
- 3.893
ciddi bilgi vermekten kaçınalımPersembeye kadar hareketlilik olmaz. Yarin bütün planmalama da netlesir en gec. Fred icin Carsamba isaret ediliyordu ama bakalim Erden Timur macta olacak mi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddi bilgi vermekten kaçınalımPersembeye kadar hareketlilik olmaz. Yarin bütün planmalama da netlesir en gec. Fred icin Carsamba isaret ediliyordu ama bakalim Erden Timur macta olacak mi.
Yalan bilgi var ister misinciddi bilgi vermekten kaçınalım
ewt mesela; tk1876 sefer sayılı uçakla bu akşam 22.30 da goretzka istanbulda olacak falan yazarsan hoşuma giderYalan bilgi var ister misin
Ertan niye S laReddit Tierlist cok daha sacma olmus bizim tier list cok daha iyi diye düsünüyorum ama ANK kolpacisini biraz daha düsürebiliriz düsmediyse eger
Ekli dosyayı görüntüle 213062
Kimmich de olabilir isim ogrenemedimewt mesela; tk1876 sefer sayılı uçakla bu akşam 22.30 da goretzka istanbulda olacak falan yazarsan hoşuma gider
kimih yemKimmich de olabilir isim ogrenemedim
Granüllükimih yem
Galatasaray öyle bir 8 numarayla görüsüyor ki. Öyle böyle degil. Oyuncu ikna olmus durumda ama kulübü kolay kolay birakmiyor cünkü oyuncu dünyanin top 10 orta sahasindan biri..ewt mesela; tk1876 sefer sayılı uçakla bu akşam 22.30 da goretzka istanbulda olacak falan yazarsan hoşuma gider
Yapma böyle şeylerGalatasaray öyle bir 8 numarayla görüsüyor ki. Öyle böyle degil. Oyuncu ikna olmus durumda ama kulübü kolay kolay birakmiyor cünkü oyuncu dünyanin top 10 orta sahasindan biri..
desem. Bu seni nasil heyecanlandirir mesela
Naber Gurbodas
Ertan niye S la
Galatasaray öyle bir 8 numarayla görüsüyor ki. Öyle böyle degil. Oyuncu ikna olmus durumda ama kulübü kolay kolay birakmiyor cünkü oyuncu dünyanin top 10 orta sahasindan biri..
desem. Bu seni nasil heyecanlandirir mesela
Google üzeri arayabilirsin renktaşımKardeşlerim saç ekim konusuna nerden gidilir arama kısmı çalışmamakta
Haluk ve Gökhan hakkında ne düşünüyorsun @Emre ZeytinliReddit Tierlist cok daha sacma olmus bizim tier list cok daha iyi diye düsünüyorum ama ANK kolpacisini biraz daha düsürebiliriz düsmediyse eger
Ekli dosyayı görüntüle 213062