- 3 Haziran 2015
- 56.857
- 66.023
- 4.143
Yok iste oyun benim kural benimWhy not both seçeneği yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok iste oyun benim kural benimWhy not both seçeneği yok
Hajrovic, Ontivero, Gabriel Tamas..petre-bratu-morutan-ali lukunkular-alamaguerler say say bitmez .........arada tutsun bir ikitanesi dimi
Milli takımda oynamamış olsa olurdu. Eskiden yoktu bu kural.Muslera türk olamiyor mu? 10 yildir türkiyede yasiyor, aurelio ve nobre bile oldular
Kardo kurma aşamasında evet daha önemli. O kadroyu sezon içinde oynatan da teknik direktör. Teknik direktörün de ne kadar önemli olduğunu da bu sene Eagle hocam gösterecek.Yönetici Teknik direktörden daha önemli!
bunu anlamis olduk.
Abdulrahim Albayrak:
Bir Sezon Forvetsiz basladik
Diagne 13 milyon verdik.
Erden Timur:
Icardi bir sezon belese oynadi.
Zahaya 2 milyon El parasi verdik.
Zaniolo 15 Milyona aldik 30 satabiliriz.
Erden Timur Okan buruk birisi gitsin diyeceklerse hic düsünmedin Erden Timur kalsin derdim.
Albayrak ile 6 kez yarıştık 1 ini kaybettik. Birini övecez diye diğerini gömmeye gerek yok. Albayrakın çok büyük katkıları var kulübe.Yönetici Teknik direktörden daha önemli!
bunu anlamis olduk.
Abdulrahim Albayrak:
Diagne 13 milyon verdik.
Erden Timur:
Erden Timur Okan buruk birisi gitsin diyeceklerse hic düsünmedin Erden Timur kalsin derdim.
Erden Timur çok başka bir seviyeye çıkarttı seviyeyi. Adam resmen adanmış ruh. Onun haricinde Okan hocayı kimseye değişmem.Yönetici Teknik direktörden daha önemli!
bunu anlamis olduk.
Abdulrahim Albayrak:
Diagne 13 milyon verdik.
Erden Timur:
Sağ Bek olsaydı acaba böyle kariyeri olur muydu *
Kral yarin maç vardi yaw
Ama Sen bilirsin tabi
Günay Güvenç KAP geliyormuş, herkese GÜNAYdın ey GSC.
Günay Güvenç KAP geliyormuş, herkese GÜNAYdın ey GSC.
Bayilirim. Her gun mac olsa kacirmadan izlerim. Haftaya da benim 3 haftalik tatilim basliyor. Full mac var ohhGeldi Augustos.
Bu ayda 8 mac yapacagiz, cok özledik.
Gecen sene Kasim 2022 - Mart 2023 toplam sadece 7 Resmi mac oynamisiz.
ortalama her 14 gün bir mac.
Bu Augustos ortalama 3.5 Günde bir mac yapacagiz.
Tamas'ı sn. hoca aldırdı 2 kat falan kar edip sattıkHajrovic, Ontivero, Gabriel Tamas..