Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.808
- 18.905
- 1.188
Ulan bu Günay 32 yasindaymis, ben daha genc sandim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllık 5 milyona kiralar.acun kenti kiralamak istiyormus
daha 1 ay olmadi lan geleli
Fatih hocam ne çok istemişti bunun alınmasını. İstiyorum diye ismini vermişti yine basın toplantısında. 5 yabancılı dönem kabus gibiydi.Vay arkadaş… tanıtımda da bir dönem Galatasaray’da forma giymiş diye duyurmuşlar haliyle ..
Ekli dosyayı görüntüle 213073
müthiş 1 potansiyeldiFatih hocam ne çok istemişti bunun alınmasını. İstiyorum diye ismini vermişti yine basın toplantısında. 5 yabancılı dönem kabus gibiydi.
Benim beklemiyor oluşuma niye katılmıyorsun onu anlamadım.
İstemiyorum, alınmamalı ya da başka bir şey demiyorum, beklemiyorum stoper transferi.
Gençliğinde 100 metre koşucusu olduğu ortaya çıkmıştı. Zaten hızı sayesinde dikkat çekmişti. Topa vurmayı bile bilmiyordu adam.müthiş 1 potansiyeldi
Cok büyük bir Onur tskler Didim BelediyesporVay arkadaş… tanıtımda da bir dönem Galatasaray’da forma giymiş diye duyurmuşlar haliyle ..
Ekli dosyayı görüntüle 213073
Yav bu tahmin, görüş değilkiSenin beklemiyor oluşuna değil katılmadığım konu. Katılmadığım kısım Nelson’un durumuyla alakası olduğu.
Ben ikisini de uygun bulmadım. Zani baba daha iyilerine layıkİkisini birden götürmüş reis ama seçim olsa bende mimari seçerdim gibi.
Yav bu tahmin, görüş değilki![]()
Bu da tarihteki en büyük saçmalık olabilir ya günay transferi yüzünden niye konsantrasyon dağılsınGünay Perşembe açıklanır o zaman maç önü transfer olmaz konsantrasyon gereği.
Günay-Perşembe
Kerem-Pazar