Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Demirbayin stili mataya benzemiyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demirbayin stili mataya benzemiyor mu
Belöz'e daha çok benziyor.Demirbayin stili mataya benzemiyor mu
Sebep?Büyük Kerem gelirse Küçük Kerem'in gidişine izin verebiliriz gibi geliyor bana.
Kendi FM short listiBu ne yav.
Zaha transferi sonrası gitmek isteyebileceğini düşünüyorum. Erden Timur'un yabancı kuralı bazı futbolcularımızı göndermemize engel oluyor söyleminindeki "bazı"larından birinin kendisi olduğunu düşünüyorum.Sebep?
5-6 sene sonra bu listeden birisi büyük takım görürse alıntılayıp ben demiştim diyecekKendi FM short listi

Nelsson’u yollayıp daha iyi genç bir stoper alabileceğimizi sanmıyorum ben de ana forumdaki genel istek 5. bir yabancı tecrübeli stoper isteği sanırım daha çok.Nelson konusunda kesinlikle hemfikirim.Bizdeki şu özelliktende artık gına geldi.Bir maçla yerin dibine batırma duygusu.Sezon başı henüz.Yerine oyuncu koymadan verilmesine kesinlikle karşıyım.Ayrıca bir çözüm olarakta Nelson'un yerine üst düzey stoper aramaktansa ; Ujfalusi'yi getirip Ross "kiralık gitti ama"vb genç stoperleri yetiştirip Nelson yerine adapte etmek çok daha mantıklı olacak kanısındayım.Şuan alınacak Nelson çapında bir stoper en düşük 10M euro civarında.
Nelson;çok kısa süre içerisinde toparlayacaktır.Buna kesinlikle eminim.Şu aşamada macera aramanın doğru olmadığı kanısındayım.
Yapılmaması gereken bir hamle. Kerem e bir şekilde yer bulunur. Yerli kuralını Kerem yerine barış veya yunus ile dolduruz diyorsan ise yanılırsın. O ikisinin de Kerem kadar efektif olamayacağını görmek lazım. En azından bu sene için.Zaha transferi sonrası gitmek isteyebileceğini düşünüyorum. Erden Timur'un yabancı kuralı bazı futbolcularımızı göndermemize engel oluyor söyleminindeki "bazı"larından birinin kendisi olduğunu düşünüyorum.