Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük Kerem gelirse Küçük Kerem'in gidişine izin verebiliriz gibi geliyor bana.

Önceki yöneticilerimiz ve teknik adamlarımız hakkında yapılan olumsuz eleştirilere karşı çıkıyorum. 4 yıldız var ise bunda terim ve Albayrak ın da büyük rolü var. Galatasaray dünyada 1 numaraya oturduysa da bu iki adamın rolü var. Yapılan yanlışlar muhakak olmuştur ama yapılan doğruları görmemek bu insanlara yapılan çok büyük haksızlık.

Gelelim şimdiki teknik adam ve yönetime. Doğaldır ki her yeni gelenin eskilerin yaptıklarının üstüne koyup ilerlemesi gerekir. Bu yönetim ve teknik ekip de bunu gayet iyi bir biçimde yapıyor. Kimseyi kırıp dökmeden geçmişimize de sahip çıkarak mevcut yönetimi ve teknik heyeti destekleme iz gerekir.

Kayseri maçına umarım yeni ortasaha yetişirse Sergio ile çıkmak zorunda kalmayız

Zaha transferi sonrası gitmek isteyebileceğini düşünüyorum. Erden Timur'un yabancı kuralı bazı futbolcularımızı göndermemize engel oluyor söyleminindeki "bazı"larından birinin kendisi olduğunu düşünüyorum.

şu herif kendini scout sanıyor mesela :asd:

1690878830121.webp

Nelson konusunda kesinlikle hemfikirim.Bizdeki şu özelliktende artık gına geldi.Bir maçla yerin dibine batırma duygusu.Sezon başı henüz.Yerine oyuncu koymadan verilmesine kesinlikle karşıyım.Ayrıca bir çözüm olarakta Nelson'un yerine üst düzey stoper aramaktansa ; Ujfalusi'yi getirip Ross "kiralık gitti ama"vb genç stoperleri yetiştirip Nelson yerine adapte etmek çok daha mantıklı olacak kanısındayım.Şuan alınacak Nelson çapında bir stoper en düşük 10M euro civarında.
Nelson;çok kısa süre içerisinde toparlayacaktır.Buna kesinlikle eminim.Şu aşamada macera aramanın doğru olmadığı kanısındayım.
Nelsson’u yollayıp daha iyi genç bir stoper alabileceğimizi sanmıyorum ben de ana forumdaki genel istek 5. bir yabancı tecrübeli stoper isteği sanırım daha çok.

Zaha transferi sonrası gitmek isteyebileceğini düşünüyorum. Erden Timur'un yabancı kuralı bazı futbolcularımızı göndermemize engel oluyor söyleminindeki "bazı"larından birinin kendisi olduğunu düşünüyorum.
Yapılmaması gereken bir hamle. Kerem e bir şekilde yer bulunur. Yerli kuralını Kerem yerine barış veya yunus ile dolduruz diyorsan ise yanılırsın. O ikisinin de Kerem kadar efektif olamayacağını görmek lazım. En azından bu sene için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt