- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Ramos isi ciddi galiba. Transfermarkt resmi instagram hesabimiza yorum atmis aciklayin diye![]()
O mallar yazdıysa ramos ile alakamız yok demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos isi ciddi galiba. Transfermarkt resmi instagram hesabimiza yorum atmis aciklayin diye![]()
Onun planlamasını yönetimler yapıyor bu sene 350 bin forma istemişiz haberlere göre geçen sene 200 bin forma istemiş Elmas yönetimi.Nike o kadar forma üretip bize veriyor mu? Sanki ilk baharda 200 bin civari forma sattik ve forma kalmadi diyorlardi.
fenerden bağımsız beğendiğim bi oyuncu ama tabiki bi zaha değilfb herkesten vazgeçmiş ekambi malını alıyor galiba
fark yaratacak bi isim kesinlikle değil
Ben maksimum 5 verilmesi lazım diye düşünüyorum adı ortaya çıktığından beri. 1 sene sözleşmesi kalmış.O bedelleri versek çoktan alırdık.
fb herkesten vazgeçmiş ekambi malını alıyor galiba
O bile çok bence.Ben maksimum 5 verilmesi lazım diye düşünüyorum adı ortaya çıktığından beri. 1 sene sözleşmesi kalmış.
3+1 bonus yeter. Leverkusen adami yollamayi istiyor ve maasi orda Top 3 icindedir. Bir Schick ve Xhaka anca fazla aliyordur bundan.
Bence iyi herif ama sol forvet daha çokfb herkesten vazgeçmiş ekambi malını alıyor galiba