Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alman Kicker gazetesinden bildirim geldi şimdi. Demirbay transferi bugün sonuçlanabilir diye haber girmişler.

Menajeri hafta sonundan beri Istanbul'daymış. Bizim imza törenine falan da gitmiş.
Leverkusen ölücülüğümüze cevap verse çoktan biterdi.

3 m euro civarına indirmeye çalışıyorduk.

Ndombele gelmesini isterim geçen sene Napoli de ı bahsettiğiniz gibi düşüşte gibi değildi oldukça göz kamaştırıyordu

Ekli dosyalar

• 200w.gif
    200w.gif
    1,2 MB · Görüntüleme: 48
afrika kupası yüzünden afrikalı topçulara soğuk bakmaya başladım capon alalım hidemasa morita tam bizlik

Demirbay transferi bugün bitebilir

demirbayın da geldiğini sayarsak

1. öncelik kaliteli 8 no için fırsat kovalanmaya başlanmalı, demirbay işi elimizi 2-3 hafta daha rahatlatır
2. öncelik ise yedeğe bi stoper şart, emini falan geçen sene gördük bolca kademe hataları yapıyor, clde bi maça onla çıktığımızı düşünemiyorum bile, bir tek kaan var o da ne kadar iyiyse işte

Ndombele öyle bir adamki gelmesin diyemiyorum ve içten içe gelsin istiyorum.

Lyon dönemindeki bir maçını açın izleyin, etki alanını görebilirsiniz ama işte o adam olsa niye bize gelsin.

o dönem houssem aouar ile birlikte izlemesi inanılmaz keyifliydi, hatta aouar benim için bir tık daha öndeydi.

ndombele'nin tottenham sonrası real vs. yapmasını beklerken nerelere geldi... aynı şekilde aouar'da o seviyeye bir daha çıkamadı.

ndombele bizde lyon performansını verse ismi geçen hiçbiriyle rakip bile değil.

Ndombele gelirse destek olurum,fred gelirse de doğru transfer olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt