Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nike'ın verdiği para Polat ve Aysal dönemlerinde kullanıldı diye anımsıyorum ama hatalıysa düzeltelim.

Ama her halükarda 1 sene sonra yeni bir forma sponsoru ya da Nike'tan yine bir sponsorluk bedeli gelecek oradan 7.5 Milyon Euro seviyesinde muhtemelen.

Vergi iade parası sadece alt yapı harcamalarında kullanılabiliyor yalnız. Atıyorum %40 vergi var diyelim 40 Milyon'luk kadro için 16 Milyon Euro iade TL üzerinden aldık sadece alt yapıya harcayabileceğiz onu yatırım olarak.

Tesis vs için de kullanılabiliyor mu bu çerçevede ona bakmak lazım (muhtemelen öyledir çünkü o da alt yapıya vs yönelik gösterilebilir)

50 bence çok zor

En büyük kalemler:

Stadyum İsim
Forma Göğüs (Yurt İçi)
Forma Göğüs (Yurt Dışı)

zaten tamamlandı.

Sağlık Sponsoru-1 Milyon Euro civarı para verdi, diğerleri de o mertebeye yakın olacaktır sırt, kol vb. Ya da yarısı kadar fazla olsun diyelim.

Bence total paket forma tedarik sponsoru ile birlikte maksimum 30-35 bandına çıkacak gibi.
Başkan hedef 50 milyon dediğinde Erden Timur 50'yi geçeriz dediğine göre var ekstra bir kaç sponsorluk demek. Garanti Bankası hem GS Bonus kartını da içeren daha geniş kapsamlı bir sponsorluk olacakmış, yine dijital bir işbirlikleri olabilir ama kafasına göre dememiştir diye düşünüyorum onu demesinin bir nedeni vardır.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi sadece yabancı sınırı için alınmış/alınacak, Yabancı sınırı olmasa kimsenin aklına gelmeyecek, yüzüne bile bakılmayacak oyuncuları derin derin analiz etmeyin yaw.

1,5M'a rotasyon için gelsin işte. bunu analiz etmeye, stilini x birine benzetmeye gerek yok. Kimseye benzemiyor stili, gayet vasat 1 adam. yabancı sınırı olmasa sergionun yedeği de yabancı olacaktı. belki herkesin istediği genç, scout transferine gömecektik parayı. 2. 3. yerli kim oynayacak gibi absürt sorulara mahkum ediyorlar bizi.

Şuan ben aponun yerinde olmak isterdim mesela. yeri garanti abi, sakatlanmasa, ceza almasa full oynayacak. istediği kdr hata yapsın

30 yaşında yerli sayılabilecek (mavi kart mevzusu da aşırı saçmalık yusuf sayılmayacak bu durumda 6M gömdük hatırlatırım) bi adama gereksiz bonservis ödeyip alacaz, Böyle garabet bir sistemle uğraşıyoruz

Sponsor dediniz. Bu Borlease son maç formada vardı. Kim bunlar ve nicin tek maç formaya yazdık? Acaba arka planda baska bir branşa falan sponsor olmuşlar mıydı?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Evet o haberi bende gördüm ama raporu ya da basında açıkça Erden Timur'un beyanını vs görmeden emin olamıyorum.

Doğru ise zaten nerede ise futbol takımı maliyetini tek başına çıkarabilecek bir para. Ama ortada bu kadar korkunç bir zarar neden var o zaman.

Florya vs için de satın alma ücreti ödendi çok ciddi onun da artışta büyük payı var ama geçen sene ki şampiyonluğun bedeli yine de bence oldukça maliyeti yüksek bir zarardı Avrupa geliri olmadığı için.

Kafa kafaya için kadro maliyeti 20.000.000 Euro olmalı gibi geldi bana geçen seneki tablolara göre. Ama biz 40-45 bandındaydık staff hariç.
Zarar geçen yılın zararı, Geçen yıl hem kombineler falan ucuzdu hemde sponsorluk tarihin en kötülerinden biriydi belki de bir de Kemerburgaz yapımının maliyeti de var. O açıklamayı yönetici Divan da yapmıştı o yüzden sanmıyorum yalan olsun. Mağazacılık olarakta bu sene 1 milyar ciro 350 milyon ebitda'ya ulaşacağız dediler.

1690882696660.webp

Bu bilgi doğruysa ki sonradan 5 yıllık diyen oldu Feyenord'a yıllık 10 milyon veren bize de verir. Nike'tan fiyat olarak daha uygun olacağını düşünürsek forma + ekstra ürünlerle Feyenord'un sattırdığından daha fazla ürün sattırırız.

Forma satışında kulüp kasasına giren bedel o fiyat kadar önemli. Benim bildiğim çok cüzi bir kar kalıyordu storelara.

Castore gibi bir firma ile anlaşacaksak o para dışında daha çok kar payı da vermeli forma başına.

Forma satışında kulüp kasasına giren bedel o fiyat kadar önemli. Benim bildiğim çok cüzi bir kar kalıyordu storelara.

Castore gibi bir firma ile anlaşacaksak o para dışında daha çok kar payı da vermeli forma başına.

Takimin seviyesine göre 10-15% elde kaliyor diye okumustum bir kac kere.

Turkiyede 50 milyon, dünyada 800 milyon taraftarı olan Galatasarayimizin forma anlasmasi senelik 20m eurodan aşağı olmamalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt