Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.302
- 36.787
- 3.798
Başkan hedef 50 milyon dediğinde Erden Timur 50'yi geçeriz dediğine göre var ekstra bir kaç sponsorluk demek. Garanti Bankası hem GS Bonus kartını da içeren daha geniş kapsamlı bir sponsorluk olacakmış, yine dijital bir işbirlikleri olabilir ama kafasına göre dememiştir diye düşünüyorum onu demesinin bir nedeni vardır.Nike'ın verdiği para Polat ve Aysal dönemlerinde kullanıldı diye anımsıyorum ama hatalıysa düzeltelim.
Ama her halükarda 1 sene sonra yeni bir forma sponsoru ya da Nike'tan yine bir sponsorluk bedeli gelecek oradan 7.5 Milyon Euro seviyesinde muhtemelen.
Vergi iade parası sadece alt yapı harcamalarında kullanılabiliyor yalnız. Atıyorum %40 vergi var diyelim 40 Milyon'luk kadro için 16 Milyon Euro iade TL üzerinden aldık sadece alt yapıya harcayabileceğiz onu yatırım olarak.
Tesis vs için de kullanılabiliyor mu bu çerçevede ona bakmak lazım (muhtemelen öyledir çünkü o da alt yapıya vs yönelik gösterilebilir)
50 bence çok zor
En büyük kalemler:
Stadyum İsim
Forma Göğüs (Yurt İçi)
Forma Göğüs (Yurt Dışı)
zaten tamamlandı.
Sağlık Sponsoru-1 Milyon Euro civarı para verdi, diğerleri de o mertebeye yakın olacaktır sırt, kol vb. Ya da yarısı kadar fazla olsun diyelim.
Bence total paket forma tedarik sponsoru ile birlikte maksimum 30-35 bandına çıkacak gibi.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi